florinpp Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 asta este Gaz-ul meu,acum este in restaurare si preparare pentru offroad,am sa creez un topic cu restaurarea ,dar inca mai alerg dupa piese. 1 GAZ 69 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: gaz 69 Foarte frumos Florine, :grin: nu vrei sa-l faci cum l-a facut mama lui (in genul IMS-urilor de colectie) in loc sa-l modifici pentru off-road? Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: gaz 69 Foarte fain. Vad ca e varianta 69A cu 4 usi. Spor la treaba. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinpp Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: gaz 69 l-as fi facut original dar l-am cumparat cu modificari motor 2,3 ford cutie aro in 5 trepte si alte modificari,motorul foarte bun cutia a fost noua dar in 5000km au inceput problemele la ea.acum pun motor vm 2,5 td cu cutie de uaz 469.caut sa cumpar altu si sa-l aduc in stare originala. 1 GAZ 69 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SanduG Postat August 30, 2021 Partajează Postat August 30, 2021 Vă salut! Sunt nou întrat în grup, cu intenția de a restaura un GAZ69 pe care l-am găsit la un prieten. E înmatriculată dar cu modificări (omologate): motor Ford 2.4 l și cutie de ARO. Din fericire, încă are și motorul original, cu cutie și reductor. Prelata e praf și scaunele sunt schimbate, iar mașina nu a a mai circulat de 12 ani (a fost ținută într-un șopron). Sper sa demareze lucrările anul acesta. Am să postez și poze când am să o preiau de la actualul proprietar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate