nan florin Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Inca un ARO 244 de pe forum, furat din Bucuresti ! Raman totusi la ideea ca a fost dusa pentru utilizare undeva in zona montana unde nu are nevoie de numere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Inca un ARO 244 de pe forum, furat din Bucuresti ! octaviannus politia face ce poate cu resursele pe care le are, si cu motivatia pe care o are... eu personal anul trecut am gasit 3 masini furate si abandonate, si am prins in flagrant 8 hoti de masini care au comis 4 infractiuni de furt de auto, si la nici unul nu a dat procurorul mandat... inca "lucreaza" din experienta mea va spun ca sunt sanse nule sa mai fie gasita masina acum la atata timp... masinile gasite abandonate sunt folosite pentru diverse furturi/ jafuri/ talharii si sunt masini care nu ies in evideta... cred ca deja este dezmembrata. Este evident ca se lucreaza pe comanda. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxel4you Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Inca un ARO 244 de pe forum, furat din Bucuresti ! O adresa pentru mesaje Y msg la toata lista http://furate.infoajutor.ro/ . Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Inca un ARO 244 de pe forum, furat din Bucuresti ! @tarzy nu cred ca ai putut supara pe cineva asa de tare in asa fel incit sa te lase fara ARO ; dar tinind cont ca masina arata bine pe dinafara cei ce au luato sigur nu se gindeau ca ar avea probleme pe interior ; si tind sa cred ca au luat ambele masini pentru o tura prin padurile din jurul Bucurestiului si sper ca le veti gasi abandonate pe undeva ....; daca va pot ajuta cu ceva nu ezitati sa ma sunati........ :sr Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
picutex Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Inca un ARO 244 de pe forum, furat din Bucuresti ! cu siguranta masina a fost furata pt ca a fost laudata pe forum, o masina bine intretinuta e aur pt cei care au un aro alb si doar schimba numerele de pe el. e f important sa o recunosti dupa ceva elemente particulare anume butoane, culoarea la tapiserie, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate