maitre Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Daca ma poate ajuta cineva cu o relatie buna la service-ul Lexus din Bucuresti, raman dator vandut. Am mare nevoie sa pot vorbi cu cineva priceput la Lexus. Multumesc anticipat! tel: 0721.335.987 Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: HELP - Caut o relatie buna la service LEXUS Lexus =Toyota > Razvan GTC?.....poate ...cumva..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: HELP - Caut o relatie buna la service LEXUS Tocmai ce a postat Razvan ca se ocupa si de Lexus.....dar poate lui ii trebuie o relatie fix unde zice..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46026-Un-nou-service-TOYOTA-in-Bucuresti&p=672005&viewfull=1#post672005 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: HELP - Caut o relatie buna la service LEXUS Acum am vazut postul. Bineinteles ca si noi reparam Lexus. Pe de alta parte mecanicul si electricianul de la Lexus - Pipera sunt fostii mei angajati si avem in continuare o relatie foarte buna. Daca e o problema de garantie trebuie sa vorbim cu ei. Suna-ma si vedem ce putem rezolva ! GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate