Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vitara 1.6 92- Probleme Panou Sigurante

Vizitator MariusCzn

Postări Recomandate

Vizitator MariusCzn

Salut. Zilele acestea am avut o problema cu panoul de sigurante(stanga jos sub bord) la o Suzuki Vitara JLX 1.6 Automatic, mai exact a luat foc cand am facut un flash, am desfacut panoul am scos siguranta coapta, nu am mai pus nimic in loc iar in locul celorlalte sigurante afectate am bagat de 10A singurul lucru care mai functiona erau farurile si proiectoarele care ramaneau aprinse indiferent de pozitia buonului care le punea in functiune...

Am dus masina la service si singuru lucru care l-au facut baietii a fost sa prinda panoul in suruburi si probabil au schimbat firele de la siguranta prajita la alta, mi a mers toata partea electrica 2 zile pana am spalat masina, apoi din nou aceiasi problema

Acum am nevoie de o poza cu capacul panoului sau cu sigurantele ptr ca eu am in aproape toate sloturile sigurante de 10A si mai mult ca sigur sa ars una sau doua, capacul nu mai ma ajuta ca a sfarsit ars, de asemenea daca stiti de unde pot achizitiona un panou nou cu tot cu capac si o siguranta de 30A ptr panoul de langa baterie ptr ca am observat ca lipseste.

Va multumesc

Editat de Yonutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator MariusCzn

Prima este stiu ca capacul era rosu!

Multumesc Mult

mi am bagat putin nasul si am aflat de fapt ca nu era nici panoul nici sigurantele, era un fir care avea o mufa unde se baga probabil o siguranta cilindrica din sticla si unde era bagata o siguranta de 15A de dacie, bineinteles era arsa! am inlocuita cu alta asemanatoara si am mers 5 min!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare