Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cherokee 2.5 TD

bogdanbt

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am un Cherokee 2.5 TD din '94, la care mi-a crapat un piston din motor. Mi-a venit ideea cumpararii unei alte masini (cu volan pe dreapta si neinmatriculata) in vederea schimbarii motorului si facerii unui stoc de piese de schimb pentru viitor. Ma intereseaza anii de fabricatie a noii masini, care sa-i caut pentru a avea cat mai multe piese compatibile cu Cherokee-ul meu. Multumes anticipat pentru ajutor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cherokee 2.5 TD

Trebuie sa te limitezi la 96 ca an de fabricatie, sunt masinile inainte de facelift, exact cum e a ta.

De preferat, cauta modele cu acceleratia pe fir, fara debitmetru (au un furtun care merge de pe galeria de admisie pana pe pompa de injector), cu bujiile sus si cu pompa de vacuum pe alternator.

Daca nu e deranj mare, poti pune si o poza cu pistonul crapat ? Suspectez probleme cu injectoarele, daca unul nu deschide cum trebuie, se formeaza puncte de caldura care sunt fatale. Asa ca, dupa ce cumperi masina, una din verificari sa fie a injectoarelor.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Re: Cherokee 2.5 TD

Inca n-am demontat, dupa ce demontez pun foto...

Daca avariile nu s-au dus mai departe de piston, ai putea scapa cu piston nou + segmenti + cuzineti. Dar ideea de motor extra nu suna rau deloc, daca bugetul permite.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare