nucu Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Buna ziua, Am o Toyota LJ70 / 1986. Am vazut (inclusiv la noua LJ 70 a lui Astral) ca exista triple spate cu toate cele necesare (semnalizari, stop, pozitii), nemaifiind necesare luminile din bara spate (pe care am pierdut-o). Unde pot gasi (eventual un cod de piesa)? Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: tripla LJto In topicul sticky de la "Toyota" : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42088-Program-Service-%28coduri-piese-part-number%29-pt-Toyota-!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nucu Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: tripla LJto Problema este alta, nu m-am facu bine inteles. Modelul meu are "de la mama ei" triple spate cu doar cu pozitii. In bara spate se afla semnalizarile si stopurile frana. (vezi poza 1 ) Exista o alta varianta (care ?) cu toate semnalele luminoase la un loc (poza 2) Intrebarea era unde gasesc triplele din poza 2? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: tripla LJto la alpadrino, vreo 250 roni buc LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate