popik_50 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Eu am pe Fordul meu (Maveric din 1997) de 2,7 diesel anvelope de 215/80/15 si vreau sa stiu daca merg si dimensiunile 235/75/15 si care este maxim ptr anvelope. Precizez ca masina nu are modificari.Si un ultim lucru :daca merg anvelope simex la marimea asta . Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Dimensiuni anvelope Ford Maverik Salut, am incaltat maverickul cu 235/75 x 15 anvelope BFG Mud KM2, merg pe masina foarte bine, nu freaca pe nicaieri si in plus arata mult mai bine masina :banana __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popik_50 Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Dimensiuni anvelope Ford Maverik Salut, am incaltat maverickul cu 235/75 x 15 anvelope BFG Mud KM2, merg pe masina foarte bine, nu freaca pe nicaieri si in plus arata mult mai bine masina :banana Salut.Dar cu anvelope Simex ai probat? Stiu ca sunt ceva mai mari din cate am auzit.Si inca ceva: pe asfalt cum se comporta anvelopele BFG Mud KM2(care le ai pe masina) , ma refer strict la zgomot si uzura ptr ca as vrea sa imi pun si eu asa ceva. Mai merg pe la ai mei pe la munte si au multe urcusuri si coborisuri si noroi la greu.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Dimensiuni anvelope Ford Maverik N-am probat simexurile, prima alegere (a se citi ocazie) au fost gumele BFG. Cat priveste confortul, evident sunt mai zgomotoase decat ATurile insa sunt multumit. A fost mai greu cu echilibratul, am umblat la 4 vulcanizari pana am gasit unul sa le echilibreze fara sa puna un kil de plumb pe roata. Uzura la ele inca e prematur (am doar 4000 de kilometri) insa ceea ce m-a surprins cel mai mult (in mod pozitiv) este tinuta la drum, nu ma asteptam ca pe gheatza sa aibe aderenta... Dar au si inca multa :grin: __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popik_50 Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Dimensiuni anvelope Ford Maverik N-am probat simexurile, prima alegere (a se citi ocazie) au fost gumele BFG. Cat priveste confortul, evident sunt mai zgomotoase decat ATurile insa sunt multumit. A fost mai greu cu echilibratul, am umblat la 4 vulcanizari pana am gasit unul sa le echilibreze fara sa puna un kil de plumb pe roata. Uzura la ele inca e prematur (am doar 4000 de kilometri) insa ceea ce m-a surprins cel mai mult (in mod pozitiv) este tinuta la drum, nu ma asteptam ca pe gheatza sa aibe aderenta... Dar au si inca multa :grin: As vrea sa te mai intreb ceva . Ai avut si BFG AT-uri pe masina . Ele cum se comporta?Vreau sa imi pun gume pe masina si cu marimea m-am lamurit dar sunt in dilema ce sa imi cumpar . Vreau sa cumpar cauciucuri noi BFG dar nu stiu ce sa i-au AT sau MT km2.Tu ce parere ai?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Dimensiuni anvelope Ford Maverik As vrea sa te mai intreb ceva . Ai avut si BFG AT-uri pe masina . Ele cum se comporta?Vreau sa imi pun gume pe masina si cu marimea m-am lamurit dar sunt in dilema ce sa imi cumpar . Vreau sa cumpar cauciucuri noi BFG dar nu stiu ce sa i-au AT sau MT km2.Tu ce parere ai?:tk Acum depinde cat de mult mergi pe strada si cat de des mergi pe drumurile de la munte. Raporturile sunt: All Terrain T/A KO 50% on-road, 50% off-road Mud Terrain T/A KM2 20% on-road, 80% off-road 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popik_50 Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Dimensiuni anvelope Ford Maverik Acum depinde cat de mult mergi pe strada si cat de des mergi pe drumurile de la munte. Raporturile sunt: All Terrain T/A KO 50% on-road, 50% off-road Mud Terrain T/A KM2 20% on-road, 80% off-road Multumesc pentru sfaturi. Ideea e ca merg mult mai mult pe asfalt dar cand merg la ai mei la munte (asta o data pe luna) e un drum greu de urcat si ft mult namol si sunt frustrat cand vad ca alunec si nu mai pot merge mai departe. Cei drept la ora actuala am niste anvelope strict de strada si vreau sa cumpar 4 anvelope noi dar nu stiu ce sa aleg.:grin: Daca o sa i-au AT -uri ceeace ar fi mai indicat ptr ca merg destul de mult pe asfalt sper sa nu fiu iar frustrat ca nu pot sa urc pana la ai mei acasa:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Dimensiuni anvelope Ford Maverik scuze o sa vorbesc cu omul pe PM Merci 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popik_50 Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Dimensiuni anvelope Ford Maverik Scuze sunt incepator si nu am stiut. Sper sa nu se mai intample :ha3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate