miezul Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Salut Am stat si am citit cam toate rubricile de la jeep,dar inca nu m-am dumirit bine Asa vrea si eu sa aflu,dar ceva sigur nu "povesti",ce fel de ulei trebuie sa folosesc la masina mea,pe care am akizitionato de curand : Jeep Grand Cherokee,an 2000,motor 4,7 benzina,223cai,quadra drive Ma intereseaza ce ulei trebuie sa folosesc la: motor? punte fata? punte spate? reductor? cutie viteze? Merci mult de tot pentru ulterioarele informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 (editat) Re: ulei punte,reductor,cutie,motor GRAND 4,7 an 2000 http://up.picr.de/6288045hzk.jpg O zi buna:h5 Editat Februarie 9, 2011 de Hodea4x4 Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: ulei punte,reductor,cutie,motor GRAND 4,7 an 2000 Iti spun eu ce am pus la mine, avand in vedere ca avem acelasi model de masina. 1. Ulei Motor : Castrol TXT Softec Plus SAE 5W-30 (intra 5,5 - 6 litri) 2. Filtru ulei motor : Marca Mopar 3. Punte fata si spate, am pus Castrol SAF-X, SAE 75W-140. In puntea fata intra 1 litri iar punte spate intra 2 litri. Nu uita sa bagi si aditiv Mopar (antifrictiune - flaconul are 120 ml) la diferentialul autoblocabil spate. 4. Reductor : ulei Mopar NV 247 - intra 1 litru jumatate 5. Cutie de viteze : ulei Mopar ATF+4 , intra 7 litri. Si daca schimbi uleiul de la cutie, schimba si filtrele acesteia. Verifica inainte daca ai modelul de cutie de viteze cu un filtru sau 2 filtre. Daca ai doua filtre, atunci va trebui sa bagi filtre Mopar ( este unul mare si plat, cod produs 05013470AC si unul mic si rotund cod produs 051792267AC ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miezul Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: ulei punte,reductor,cutie,motor GRAND 4,7 an 2000 Merci mult pentru informatii Stii cumva unde pot face un test la cutia de viteze,la un pret mai omenesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: ulei punte,reductor,cutie,motor GRAND 4,7 an 2000 Acum 6 ani am reparat o cutie de viteze automata la un Grand Cherokee (modelul anterior) undeva in Crangasi - Mehadia, sector 6. Au o experienta de peste 10 ani (din cate stiu eu) in cutii automate pentru masini americane (si nu numai). Avantajul este ca iti desface cutia in fata ta, vezi ce piese trebuiesc inlocuite, si se poate face comanda doar pt ce trebuie schimbat. O sa caut adresa lor exacta si revin cu informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: ulei punte,reductor,cutie,motor GRAND 4,7 an 2000 Nenea Popescu, artistu cu peste 25 ani lucrati la GM il gasesti acum prin Florida. Este colaboratorul nostru in ceea ce priveste procurarea de piese pe transmisii automate. In acel spatiu functioneaza acum o alta firma ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miezul Postat Februarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: ulei punte,reductor,cutie,motor GRAND 4,7 an 2000 Nenea Popescu, artistu cu peste 25 ani lucrati la GM il gasesti acum prin Florida. Este colaboratorul nostru in ceea ce priveste procurarea de piese pe transmisii automate. In acel spatiu functioneaza acum o alta firma merci Luigi Il cunosc pe domnul Popescu,a lucrat in Cipru pana de curand si anul asta a plecat definitiv in State,am fost in negocieri cu el pentru ai cumpara casa din Bragadiru In fostul lui service,de pe Mehadia lucreaza un cunoscut din copilarie,Adi, el fiind meseriasul sef,am vorbit deja cu el si mi-am facut o programare..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate