Forte Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 (editat) After hours, after party ... Avem cativa oaspeti de seama care bat drumul pana in Constanta. Daca tot sunt in zona, ne-am gandit sa le propunem un off-road in stil dobrogean: Constanta - Navodari - Corbu - Vadu - Histria - Sinoe! Daca plecam pe la 10-12 ... in 3-4 ore facem traseul si apoi putem sa oprim sa mancam la Grindul Lupilor ... apoi fiecare continua drumul pe asfalt spre casa! Pentru detalii privind locul de intalnire si ora, vorbim pe telefon (0723-337007) duminica dimineata ... Eu merg 100% si vin cu toata familia! Editat Februarie 17, 2011 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe Buna seara! Drumul de la Vadu la Histria il faceti prin balta, prin spatele padurii Vadu? Intreb pentru ca v-as insoti si eu, dar din experienta, subarelul meu nu trece prin vadul din spatele padurii acum, cind apa e crescuta (sau poate nu stiu eu pe unde se poate trece). Vara am trecut fara probleme, am facut drumul ala chiar si cu un audi A4 din 2007, dar atunci vadul era aproape secat... Oricum putem aprofunda subiectul simbata, cind, mai mult ca sigur, voi participa si eu la JCI 4x4. Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe Nu trecem pe aici! Si nici ca la minutul 7.10 din prima noastra iesire: Ci pe aici: [video=youtube;bmx5-hCQfkU] Vezi trecerea peste apa inghetata la minutul 2.30! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe E ok. In caz ca nu-mi iese, o iau pe sosea si va ajung din urma... :grin: Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe E ok. In caz ca nu-mi iese, o iau pe sosea si va ajung din urma... :grin: Iti iese ... crede-ma! Trebuie sa trecem peste un pod improvizat peste tevi ... este ok! Daca nu ai garda la sol OK ... punem pietre si treci ... SE REZOLVA! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe Iti iese ... crede-ma! Trebuie sa trecem peste un pod improvizat peste tevi ... este ok! Daca nu ai garda la sol OK ... punem pietre si treci ... SE REZOLVA! :tk ne descurcam cumva! Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe se mai pleaca maine ? daca da le ce ora? Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe cred ca vin si eu daca se mai merge:banana http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe In seara aceasta, la cina, voi discuta cu Razvanutza, Watcher si Bunica la ce ora ne intalnim. Probabil va fi un 10-11, nici prea devreme, nici prea tarziu! Anunt aici in noaptea aceasta! Abia astept sa ne vedem! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe Duminica, 13.02.2011, ora 10.30 OMV Pescarie! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe Schimbare de plan: Luci / Hilux ... aduce gratarul, noi aducem carnea, voi legumele! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe traseul a fost facut partial constanta-navodari -corbu-vadu pana aproape de periboinea.deoarece la locurile de joaca(si masa) s-a intarziat erau colegi care mai aveau de facut ceva km pana acasa si s-a hotarat de comun acord prin statie sa vizitam histria-sinoie cu alta ocazie.s-au facut si poze si cred ca in cel mai scurt timp vor fi postate. ps-deorece noi nu avem o ,,groapa,, pe langa marginea(suburbia) orasului ca alti colegi ,intradevar trebuie sa ne deplasam mai departe de metropola (zeci de km chiar) in locuri salbatice unde traseele se schimba de fiecare data(datorita inundatiilor),iar cand revenim un traseu de 2-3 ore se poate transforma in unul de 4-5 ore . Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe Domnilor, am curatat topicul de o gramada de mesaja aiurea, ineptii si acuzatii. Daca doriti ca acest topic sa ramana deschis, va sugerez ca sa va limitati la discutii legate de subiectul lui. Marea atentie utilizatorilor forumului care spun ca e comunism aici si ca noi traim de pe spatele lor ca si cum ne platesc ei salariul. Sunteti UTILIZATORI adica UTILIZATI gratuit a acestui forum asa cu bune si cu rele cum e el. In consecinta aratati respectul cuvenit daca doriti sa il UTILIZATI in continuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe va rog mult sefu max iertatima o sa mi pun pumnul la gura ca sa nu mai supar moderatorii care sterg pe jos cu noi astia care suntem utilizatori,ce sa priceapa omu de la sibiu cand sefu ne da flit:cl?????? e pacat nu e prima data mergem mai departe daca ne lasa si pe noi sefu sa utilizam acest forum mii de multumiri si scuze moderatorilor care ne jignesc si sa ne ierte daca vrem si noi respect,nu au cum sa stie...... sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe Asa cum zicea si Sorin, traseul a fost adaptat la dorintele participantilor. Astfel pe off-road am iesit de dupa Petromidia si am tinut malul marii ... ne-am jucat un pic la Corbu, am urcat si coborat faleza! Apoi am taiat-o spre Vadu pe o scurtatura bine stiuta de noi, unde am avut parte de drum de tara, pante, mlastina, iarba camilei, toate intr-un peisaj cum doar aici este! Bunica a inaugurat troliul, care normal a fost folosit pentru prieteni! De'aia isi cumpara omul troliu ... ca sa ajute un prieten! De la Vadu spre plaja ... ne-am bucurat iarasi de minunatele balti ... anul trecut Jimny zbura prin ele, dar si cu Toyota am reusit sa le tulbur pe toate ... senzatia tare era ca aveau o mica pojghita de gheata si sareau ca niste solzi! Frumos! Dar nu va mai plictisesc si va pun poze facute de fetele mele! Urmeaza episodul ... plaja Vadu si o gramada de filme cand voi avea timp sa le editez! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Duminica, 13.02.2011, Corbu-Vadu-Histria-Sinoe frumos frumos astept si filmuletele :br Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate