Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Range cu portale

666

Postări Recomandate

Re: Range cu portale

Daca vrei sa-ti faci, cumpara carton de mucava de la librarie, le croiesti din carton, pentru ca mucavaua e tare si sta la fel ca aluminiul, apoi tai. Sa nu cumperi tabla mai groasa de 1, ca-i belea la prelucrat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa ce e gata. L-am incins azi un pic si pierd antigel, sa vedem pe unde.

Mai am de pos trolii, , centuri, rollcage(parca asa-i zice) si alte acareturi,

da sa vedem unde mai punem si rezerva ca nu mai avem loc decat pe rollcage.

Link spre comentariu

Dupa ce e gata. L-am incins azi un pic si pierd antigel, sa vedem pe unde.

Mai am de pos trolii, , centuri, rollcage(parca asa-i zice) si alte acareturi,

da sa vedem unde mai punem si rezerva ca nu mai avem loc decat pe rollcage.

Crezi ca-ti trebuie troliu....:wink:,cum sa coportat astazi?

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

trebuie sa vad ca-mi pierde apa si stii tu ca am avut probleme la frig cu apa in stare solida. De obicei, de ce ti-e frica nu scapi. Aseara am fiert-o ca pe vinul tau, da n-are nimic, o sa se-nvete sa se opareasca la fund din cand in cand. Dam cu pudra si trece.

Link spre comentariu

Radiatorul din spate e fara ventilatoare ?

Daca da...ala ar fi unul din motivele pentru care iti fierbe...fara debit de aer prin el nu raceste cum trebuie.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Nu-mi fierbea apa, a fost surplusul de apa.

Astazi am facut teste, dar neprevazutul a venit...ca de obicei.

Primul lucru s-a intamplat in camp cand de la vant a incercat sa-mi plece plafonul, al doilea, mi-a ramas bendixul cuplat al treilea cand in loc de tubul cu pasta de spalat, am luat un tub identic cu vaselina si foarte amabil si increzator le-am dat prima data prietenilor si ultimullucru, pe cheiul dambovitei, dinspre centura, spre Vitan, m-am oprit sa spal masina

si mi-a cerut 1 milion.

In rest masina mere, da si pere...

Salve

Link spre comentariu

Nu-mi fierbea apa, a fost surplusul de apa.

Astazi am facut teste, dar neprevazutul a venit...ca de obicei.

Primul lucru s-a intamplat in camp cand de la vant a incercat sa-mi plece plafonul, al doilea, mi-a ramas bendixul cuplat al treilea cand in loc de tubul cu pasta de spalat, am luat un tub identic cu vaselina si foarte amabil si increzator le-am dat prima data prietenilor si ultimullucru, pe cheiul dambovitei, dinspre centura, spre Vitan, m-am oprit sa spal masina

si mi-a cerut 1 milion.

In rest masina mere, da si pere...

Salve

Testul masini , am vazut filmulete ........super pregatita :brMihai , s-au vazut si plusuri si minusuri ........se pot corecta usor ....

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :h5

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Omule ..masina e criminala...daca matale ai preparat-o da ceva detalii intrun topic separat...eventual cu poze&explicatii/fiecare faza constructiva...chiar merita.Oricum felicitari pentru jucarie...:sh2

Link spre comentariu

Proiectul e inceput in Austria, cu mecanici austrieci, pe ideile lor, in Viena, dupa care, s-a continuat la Insbruck, unde a fost continuat prost si acum in Bucuresti, de diverse persoane supercapabile.

Motorul nu este modificat, este un Leyland din 1975, 3.5 l, v8 benzina, in toate mintile lui. Masina are totul nou pe ea, (motorul si cutia doar revizute)dar din pacate unele lucruri au fost calculate prost si vor trebui schimbate.

Voi pune poze dupa modificarile pe care le voi face in curand, pentru ca ieri la probe mi-a zburat plafonul, iar capota mi-a spart parbrizul, etc...si nu vreau sa dau ocazia sa fiu luat in bascalie pentru ca, dupa cum am mai vazut, unii oameni sunt rai.

Nu am facut eu personal toata masina, ea este dusa uneori la cate un nenea doctoru pentru ca nu am timp si nici priceperea necesara (balans de carburatoare nu stiu sa fac). Pentru suduri si munca necalificata am angajatii mei care sunt foarte priceputi.

Link spre comentariu

Testul masini , am vazut filmulete ........super pregatita :brMihai , s-au vazut si plusuri si minusuri ........se pot corecta usor ....

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :h5

Noi de ce nu putem sa vedem acele filmulete?

PS. Parerea mea, vrei o lucrare profesionala apeleaza la Gabi Nicolae (TaifunOffroad pe forum).

Editat de mariusg

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Pentru ca le-a facut cineva sambata cu telefonul ca sa le arate altcuiva la un spritz, dupa care nu le mai are ca nu le-a descarcat.

Daca vrei sa vezi masina sau daca vrei sa vezi si alte punti portal desfacute suna-ma, te astept la o cafea, stau langa Taverna Sarbului.

Link spre comentariu

Aici cateva poze after testing si un mic filmulet cu incrucisarile de punti

http://img98.imageshack.us/img98/320/img00009201102121503.jpg

Shot at 2011-02-13

http://img251.imageshack.us/img251/629/img00008201102121502.jpg

Shot at 2011-02-13

http://img209.imageshack.us/img209/7094/img00007201102121502.jpg

Shot at 2011-02-13

http://img828.imageshack.us/img828/4041/img00006201102121502.jpg

Shot at 2011-02-13

http://img267.imageshack.us/img267/650/img00012201102121503.jpg

Shot at 2011-02-13

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Extras din Regulamentul forumului:

"3.b Scopul Sectiunii de "Mica Publicitate"

Postarea anunturilor in aria rezervata acestora este o facilitate oferita membrilor cu activitate sustinuta pentru a se ajuta intre ei si nu constituie un scop al acestui forum, deci nu se pot pune la vanzare masinile/produsele/piesele celor care nu sunt membri ai forumului. De aceea vor fi descurajate orice tentative strict comerciale, iar depistarea unor membri a caror inscriere pe forum a avut doar acest scop (postarea de anunturi) poate duce la stergerea/ban-area contului/IP-ului respectiv.

De aceea sectiunea de Mica Publicitate este restrictionata dupa cum urmeaza:

- Utilizatorii cu mai putin de 20 de posturi nu pot da reply / comenta anunturi, dar pot contacta vanzatorii prin PM

- Utilizatorii cu mai putin de 20 de posturi nu pot posta anunturi.

-Aceasta limita de 20 postari necesara accesului la Mica Publicitate poate fi extinsa iin cazul acelor useri care se constata ca posteaza "de umplutura"

Te rog sa analizezi cu atentie acest pasaj de regulament. Si sa nu il tratezi cu superficialitate. Multumim.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Am gasit un model de suport in spatele scaunelor, dar nu vreau sa fac prinderea prin sudura si ma gandesc la o prindere cu bride.

Mai exista cumva vreun atelier de fierarie bun, pentru ca ultimele bride de punti pe care le-am facut se intind ?

Link spre comentariu

Cel mai usor ar fi sa modifici bride OEM , de la orice masina , pentru ca orice mestesugar are limite in aprecierea corecta a semifabricatului cu care lucreaza , daca nu se cunoste provenienta si caracteristicile initiale ala acestuia . Nu contest priceperea si experienta profesionistilor , dar acestia sin greu de gasit , si cu atit mai putin ce cu SDV corespunzatoare .

Alta posibilitate ar fi sa folosesti bride cu eclise si suruburi de inalta rezistenta .

Dar stai ca m-a lovit acum intrebarea , unde folosesti bride ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare