bgd999 Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Salut tuturor, sa presupunem ca tocmai aveti un K260 SD 33 din 87 in curte. Intrebare catre toti cei interesati: Ce modificari ati face acestei masini, astfel incat la final sa rezulte o masina si frumoasa si performanta? Asumind ca bugetul final sa fie in jur de 5.000 euro raspindit pe parcursul a unui an. Cu ce ati incepe? Ce merita intradevar sa fie facut (exceptind zorzoane)? Si in ce ordine? :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Cum ati modifica un Patrol K260? as incepe cu ....incaltari serioase...de 33...intra fara probleme...as continua cu bari solide fata spate...slidere....troliu....blocant spate...eventual si pe fata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Cum ati modifica un Patrol K260? La bugetul asta i-as pune punti de Y60 cu raport 4,6 si blocant spate, roti minim 37" cu aripi decupate cat mai estetic, ceva telescoape Bilstein si ... cel mai mare V8 pe care l-as gasi. Modificarile pot fi reversibile astfel incat sa treaca ITP-ul din 2 in 2 ani, iar in rest ... mega distractie. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Februarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Cum ati modifica un Patrol K260? Incaltari i-am pus deja (31 nu 33, motorul pare si cred ca este slab pentru 33) in plus trebuia sa incep cu decupaje deja. dar ideea cu V8 si punti de Y60........:y am totusi dubii ca rezista mecanica standard de 260 pentru asa ceva. :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Cum ati modifica un Patrol K260? curios...eu am avut un 33 td....cu 33-uri...si nu aveam nici o problema cu tractiunea....si nici cu atinsul pe la aripi...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Cum ati modifica un Patrol K260? Se poate citi si despre "Zina lui RZV"..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39277-Zina-lu-RZV REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Cum ati modifica un Patrol K260? Poate ca sunt eu putin ...offtopic ...dar as modifica-o direct cu un Y60 ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Februarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Cum ati modifica un Patrol K260? Multumesc pentru raspunsuri. Epopeea "Zina lui Razvan" am citit-o ca pe biblie, dar nu poti concretiza detaliile si volumul de munca. plus detaliile !!! Si apoi el a avut mentori si ajutoare, eu de aceea apelez la voi!!! :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate