Astral Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 In sfarsit.....ca era o intreaga nebunie sa aiba mufe diferite...... http://www.rring.ro/?q=node/13902 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Incarcator unic, universal pt toate tipurile de GSM .....urmatorul acord o sa fie si mai tare Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Incarcator unic, universal pt toate tipurile de GSM Eu astept sa faca UE un acord cu producatorii de autovehicule... sa fie piesele universale :ha: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate