Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fuerteventura, Insulele Canare

suzuker

Postări Recomandate

Insula apartine de Spania si are capitala la Puerto del Rosario. Am fost in decembrie cind aici dadea prima ninsore. Acolo era de plaja, dar cit am stat eu pe acolo valurile in ocean erau mult prea mari asa ca nu am incercat. O groaza de capre salbatice poti vedea daca mergi cu masina de la o localitate la alta, capra fiind aici un fel de "mindrie nationala", servita ca delicatesa cam in orice restaurant. Pe strazi am vazut toata istoria landcruiser in miscare, alaturi de citeva patroale si mitsu, cu amendamentul ca aproape fiecare curte avea undeva in spate un samurai. Afinitatea localnicilor pt LC cred ca si fost unul dintre motivele pt care acolo s-a lansat unltimul model. Am vazut ca un apartament intro zona de vacanta costa cam 90k euro, ceea ce nu e deloc mult. Trebuie sa amintesc nisipul cel mai fin pe care l-am vazut vreodata si linistea aproape de mormant din fiecare asezare pe unde am calcat. Recomand ca pe o destinate de vacanta deosebita.

PS: sa nu vorbim de masini in acest topic!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un foarte bun prieten austriac a tot tras de mine sa mergem aici. El face surf an de an. Acum ca am vazut fotografiile cred ca anul asta merg si eu!

Masinile au fost inchiriate pe insula?

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare