mariusg Postat Aprilie 20, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent si eu. Nu mancam nimic si nu bem nimic pana nu hotarim cu masa de la intilnire. Am noutati in program. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent si eu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti La ora 18.00 sunt in parcare. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti ### /!\ ### Poate cineva sa printeze MENIU CINA din primul post de la INTALNIREA LR si sa-l aduca la intalnirea de azi din Bucuresti? Sa vedem clar ce putem alege din vitrina cu produse ca altfel cred ca ne zapacim. Ar fi mai usor ca ne putem pune toti de acord la anumite chestii din meniu. ...Zic. (o sa postez si in topicul cu intalnirea din Bucuresti) Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti maine 28.04 vine cineva la intalnire? e cald si se poate sta la terasa:2dr. Eu la 18.00 sunt in parcare cu tabelul pt incasari:h5. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 (editat) Re: Intilniri LR Bucuresti Eu vin :grin:. (....da seara se lasa rece la terasa) + am spalat masina DECI sigur ploua :ha: Editat Aprilie 27, 2011 de BlackLord Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 (editat) Re: Intilniri LR Bucuresti Vin si eu sigur. Miine se anunta ploaie asa ca vom sta inauntru. P.s. Acum am inchis telefonul cu Fery si incearca sa vina si el pe la 20.00. Editat Aprilie 27, 2011 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Incerc sa ajung si eu, dar nu stiu daca o sa fie chiar 18:00. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Vin si eu sigur. Miine se anunta ploaie asa ca vom sta inauntru. P.s. Acum am inchis telefonul cu Fery si incearca sa vina si el pe la 20.00. Imi pare rau ca nu pot ajunge.... Abia am ajuns la Cluj. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Unde parcam joi la intalnire? Cred ca se inchide parcarea din cauza ca vine Shakira. Borcea s-o duce la concert?:banana. Cred ca Miercuri o sa vine tricoaiele si abtibildurile pt masini. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Joi o sa parcam pe straduta de la restaurant. Azi vor pleca tricourile si colantele de la Timisoara.Maine o sa merg la curier sa le ridic si ne vedem dupa masa. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Parcam pe stradutele alea dinprejurul restaurantului. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent!:wink: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 (editat) Re: Intilniri LR Bucuresti Joi (12.05) poate ne aducem laptopurile/cardurile de memorie sa facem schimb de poze de la Sighisoara :grin:. Editat Mai 10, 2011 de mariusg Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Miercuri plec la "Constantinopol " si vin Vineri seara asa ca va trebui sa ma vad ori cu tine ori cu Marius sa va dau dvd-ul cu filmarea - care are cam 4.1 GB. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Joi (12.05) poate ne aducem laptopurile/cardurile de memorie sa facem schimb de poze de la Sighisoara :grin:. Da, da. Toata lumea la donarea de poze si filme pentru DVD-ul intilnirii. Urgent. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent cu stick cu tot:ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Vin si eu cu laptopul sa colectez :grin: Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Acusica fac curat pe un stik si vin si io....:old "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti maine 28.04 vine cineva la intalnire? e cald si se poate sta la terasa:2dr. Eu la 18.00 sunt in parcare cu tabelul pt incasari:h5. pare rau ca nu am ajuns. La 18 eram pe drum spre Constanta. La 21:30 am concert in Club Phoenix aici (daca sunt LR-isti locali doritori ...) Fotografiile mele sunt la Marius pentru compilatia finala. Numai bine, R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Maine sa-ti aduc HDD-ul Marius si aduc si dvd. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Maine sa-ti aduc HDD-ul Marius si aduc si dvd. Trimite-mi te rog pe email (marius_g0@yahoo.com) afisul intilnirii si sigla cu Sighisoara la rezolutie mare sa fac copertile la dvd-uri. Mersi Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Azi la 18.00 in bine cunoscutul loc din parcare. Sa ne vedem cu bine. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Absent .... motivat: Sunt la Calarasi- Oltenita, bla bla "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 20, 2011 Autor Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Ieri am gasit in piata un frate mai in virsta... Serie 3 cu numere de Irlanda participant la un maraton Dublin-Mongolia. L-am inconjurat cu caldura. N-am gasit insa proprietarul. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate