boldwhich Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent si eu ne vedem la 18:00:h5 discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti + 2, eu si Alexa. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Vin si eu... am spalat si masina cu ocazia asta :grin: Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent! - nu stiu daca pe stradute sau in piata, dar sigur la Han!:h5 ... la mine a intervenit ceva...:ce ....si nu mai ajung.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti MariusG m-a rugat sa va anunt ca nu vine azi. Eu o sa incerc sa ajung dar nu promit.De fapt vine cineva azi? LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Multumesc Cosmin. Eu imi iau o vacanta de 2 saptamini. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Nici noi nu ajungem (eu si Alexa), din pacate. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Nici eu :grin: Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti mai e vreo întâlnire în piața constituției? Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Da joi 04.08.2011 sunt la intilnire. Anuntati-va prezenta sa stiu pentru cite persoane fac rezervare. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti hai ca sparg eu gheata! In principiu, eu & alexa venim. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Pe la ce ora e intalneala, ca parca acum am cu ce sa ma prezint si eu.:al:grin: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Ora 18.00 Piata Constitutiei, ora 18.30 Hanul Berarilor. Se merge pe jos. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti joi o sa vin si eu! e prima întâlnire! O sa ajung cu un Land Rover Freelander negru o sa fie un pic cam dubios pentru ca nu ne cunoaștem dar na... totul are un început nu? Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Ca de obicei. Daca nu apare ceva sa me retina mai mult decat trebuie, ... ma prezint. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Vin si eu diseara ! LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti ufff... am ajuns prea târziu aseară si erau doar mașinile goale si nu am mai știut unde e restaurantul ala. apoi am revenit mai încolo si deja pleca lumea. am mers în spatele unui Discovery cu numere de Polonia i-am dar flash-uri, măcar asa de salut si apoi avarii, dar nu a răspuns! sper ca data viitoare sa ajung la fix! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Neatza! Am aterizat si eu din concediu. De joia viitoare intru-n program :grin: Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Desi scriu destul de tarziu, tin sa le multumesc colegilor cu care m-am intalnit in seara de joi. Totul a fost plin de sociabilitate si naturalete, fata de un novice ca mine. Tin sa le multumesc pe aceasta cale pentru sfaturile care mi le-au dat. Niste oameni adevarati fara "perdea". Astept cu placere si viitoarele intalniri la care voi putea participa.:tk S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Imi pare rau dar joia viitoare nu pot veni la intilnire. Sunt la MMOF. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Nici eu din pacate. Marius succes la Maramures! Succes tuturor daca plecati mai multi! :lr Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Vine cineva astazi la intalnire? http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Am fost eu azi si nu era nimeni! am stat 40 minute si nimeni. Pana la urma a mai venit un tip cu un range rover din 86! poate joia viitoare apucam si noi sa ne cunoastem! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Sorry baieti ca nu am putut ajunge, dar ma bucur din plin de concediu si de munca la curte, asa ca pe data viitoare.:banana S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Am vorbit cu @maruisg si ne vedem maine la ora 18.00 in Piata. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate