mariusg Postat Iunie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Cum facem miine 02.06.2011? Ne intilnim la 18.00, cit mai stam prin parcare si cam pe la 19.30 mergem la vizionare TAT. Mai fac rezervare la Hanul Berarilor sau bem o cafea la una din terasele din piata? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti La ora 18.00 sunt in parcare. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Nu ajung azi. Sorry! :h5 Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Miine 09.06.2011 avem in program doua surprize : - Radu ne aduce sa vizionam o noua varianta (cam 1 ora si ceva) a dvd-ului intilnirii de la Sighisoara; - avem un invitat special - Lech, partenerul polonez de afaceri al lui Catalin (Landatelier)- care vine cu un Disco 2 V8 (fratele meu!!) preparat in atelierele lui. Asa ca fratilor anuntati-va prezenta ca sa stiu daca suplimentez nr de persoane la masa. Sa speram ca vremea ne permite sa stam la terasa! Ne vedem la 18.00 la locul bine stiut. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Eu nu pot sa vin,diseara ajung la 2 Mai - asigur bere rece :xpe traseu biciclistilor (unora) de la triatlon. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti La 18.00 sunt la parcare.Apropo mai este vreo constructie gen scena de concert pe acolo? LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Guest Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Cateva poze de la meeting:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Faine pozele :D ...numa sa inmultim masinile alea ca multe LR-uri sunt prin oras da putine joia. Maine (16 iun) eu n-am sa pot sa vin. Lucrez :uameni. Daca mai discutati de o iesire ceva sa postati si aici. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Miine 16.06.2011 va astept la locul cunoscut si ora la fel de cunoscuta. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 21, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Va rog pentru joi 23.06.2011 sa va anuntati prezenta la intilnire pentru a stii cate dvd-uri sa aduc si pentru rezervare masa la Hanul Berarilor. Multumesc Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boldwhich Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Maine ajung si eu si Catalin( Landatelier ) dar nu pot sta mult , abia astept sa vad dvd-ul :grin: discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Maine aparem si noi (eu + sotia) cu un Freelander argintiu/gri, la o tzigare si o vorba. Poate mai corup si un prieten care foloseste Freelanderu' meu, sa nu mai fie BlackLord in "inferioritate".:grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Maine aparem si noi (eu + sotia) cu un Freelander argintiu/gri, la o tzigare si o vorba. Poate mai corup si un prieten care foloseste Freelanderu' meu, sa nu mai fie BlackLord in "inferioritate".:grin: Te asteptam. Cam putini... restul in concediu sau nu vreti dvd-ul? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Vin si eu. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti 90% sanse sa vin si eu :grin: Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Salutari! Incerc sa ajung si eu astazi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Si eu prezent ! LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Freelander, Discovery, Discovery, Freelander, Freelander, un indian, Freelander Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 (editat) Re: Intilniri LR Bucuresti Buna Dimineatza tuturor! Am inteles ca saptamana asta (asemeni si cea viitoare) parcarea va fi ocupata cu diverse concerte. Se schimba ceva in datele intalnirii? In caz ca intalnirea ramane valabila, unde se va parca? Editat Iunie 28, 2011 de mariusg It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Buna Dimineatza tuturor! Am inteles ca saptamana asta (asemeni si cea viitoare) parcarea va fi ocupata cu diverse concerte. Se schimba ceva in datele intalnirii? In caz ca intalnirea ramane valabila, unde se va parca? Ai dreptate piata va fi ocupata. Intilnirea se tine la aceeasi ora, parcarea pe strazile adiacente Hanului Berarilor. Ne gasim sigur. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Vin 90%. Sper sa gasim locuri de parcare p'acolo. Ar mai fi pe staduta aia pe care mergem noi de la piata spre han unde vedeam Disco ala parcat dar sunt blocurile/vilele alea ocupate de tzigoineri si nu va vad bine proiectoarele :grin:. Pe colt acolo langa curtea berariei cred ca e mai ok. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Azi ne vedem tot acolo pe stradute sau in Pta. Constitutiei? Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Cred ca tot pe stradute....ca se monteaza scena pt Bon Jovi It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent! - nu stiu daca pe stradute sau in piata, dar sigur la Han!:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Marius nu are net de 2 zile insa m-a sunat si vine azi la intalnire.Avem masa rezervata afara si cred ca ne vedem tot pe stradutele de langa restaurant. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate