Sir. Kid Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti maine ma prezint si eu! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Precum bate vantu' prin Bucuresti, ca de e luna de concedii, asa fu si pe la intalneala noastra. Dar nu e problema, eu stiu ca nu suntem multi, dar prin rotatie intodeauna va fi cate unul la intalnire. :grin::grin::grin: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Rog anuntati-va prezenta pentru joi 25.08.2011 sa stiu pentru cite persoane fac rezervarea. Subiecte multe de discutii!! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent!:banana "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent si eu!:ap It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent! :ap Daca ma aduce nevasta! :ha: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent! - doar in constitutiei, nu si la bere din pacate! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanphi Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Ramane valabil si pt joia asta? Ca as trece si eu sa vad acareturile si sa povestim un pic. "ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea"(Georges Brassens) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Ramane valabil si pt joia asta? Ca as trece si eu sa vad acareturile si sa povestim un pic. Sigur ca ramine valabil. Deci masa de 10 persoane pentru miine, da? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Sa vedem cati ne strangem de data asta. Eu vin solo... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanphi Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Perfect, pe mine o sa ma recunoasteti repede, sunt singurul fara LR :ha:, am un fiat. "ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea"(Georges Brassens) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Eu si Alexa nu onoram, avem drumuri de facut. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Eu nu ajung, deh, prima zi de servici si e cu program prelungit. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Azi la 18.00 sunt cu voi in Piata. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Hehehehe s-a eliberat treaba, dar nu mai am timp sa ma duc sa iau masina, asa ca voi veni cu cea de servici, dare clar nu este un LR. Dar ce conteaza, pasionatii pot veni si cu autobuzul, nu? :banana:banana:banana S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Joi ma prezint si eu. Desi cred ca pe doua roti :) Inca nu suntem gata ... Mai avem putin ... Numai bine, R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Joi lucrez (din nou) :fr2 N-am mai venit si eu la un papanasi de le-am uitat si gustul :grin:. Oricum, orice se discuta despre LRO Club I'm in! Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Esti restantier:ha: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Septembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Tocmai vroiam sa scriu despre cine vine miine, dar sotia m-a tras de maneca ca miine este Sf. Maria si avem obligatii la socru-miu. Asa ca imi pare rau dar nu va pot onora cu prezenta. Ne vedem saptamina viitoare. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Aparem si noi, catinel... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Septembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Miine intilnirea este direct la restaurant. Parcam prin imprejurimi pentru ca in piata este nu stiu ce targ. Anuntati-va prezenta sa stiu pentru citi fac rezervarea mesei. P.S. Veniti cu pixuri si hirtiile de statut din sectiunea LROCR sa discutam pe marginea lor. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti 70% prezent. Depinde cand termin la studio. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Cred ca ajung ,insa stau pana la 18.45 deci nu ma pune la masa. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Din pacate astazi lucrez pana tarziu :ce Urmatoarele doua saptamani voi fi disponibil! Pana la urmatoarea intalnire sper sa reusesc sa ma pun la curent cu ce s-a discutat. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Intilniri LR Bucuresti Nu promit sa ajung. Daca reusesc, o sa dau un tel.:tk Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate