halfi Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Salut baieti. Nu am vazut un topic asemenator pentru grand vitara. M-ar interesa punctual daca grupul fata(cutia de transfer) pentru un Grand Vitara an 2000, motor 1,6 16V are echivalent de pe vreun vitara. cutie de grand vitara nu am gasit niciunde.Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: compatibilitati piese grand vitara Salut baieti. Nu am vazut un topic asemenator pentru grand vitara. M-ar interesa punctual daca grupul fata(cutia de transfer) pentru un Grand Vitara an 2000, motor 1,6 16V are echivalent de pe vreun vitara. cutie de grand vitara nu am gasit niciunde.Multumesc anticipat. in privinta compatibilitatilor nu stiu ce sa spun,dar in privinta piesei care iti trebuie anul trecut un amic si-a adus-o din Ungaria de la un parc de dezmembrari .Daca iti e de folos pot sa ma interesez mai exact. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
halfi Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: compatibilitati piese grand vitara cred ca mi-ar fi de folos niste date despre parcul din Ungaria.Daca nu gasesc ceva pe la noi, o sa apelez si la vecini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansatia Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: compatibilitati piese grand vitara salutare :hl :hl caut si eu de ceva timp compresor AC la mana a doua eventual dar poate stie cineva daca se mi potriveste cu alta masina?? eu am GV din 99 diesel 64kw :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocky Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: compatibilitati piese grand vitara are cineva idee daca se potriveste cadranul de la GV 1.6 din 2002 cu cel de pe vitara 1.6 , multam Range Rover, 2.5 , '99; Terrano II, 2,7 td, 2002 Honda cbr 600F 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: compatibilitati piese grand vitara stie cineva ce bucse ar veni pe spate la cele 2 bare lungi de rigidizare. la bara reperul 8. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate