Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Al meu DMax

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Super acaret. Cat face cu tot cu taxe?

In Spania, inmatriculat si cu toate taxele 26.000 eur (modelul 2007 versiune 3.0LS) daca in spania Pickup-uri nu plateste taxa de inmatriculare.

Aici nu stiu....

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super acaret. Cat face cu tot cu taxe?

In Spania, inmatriculat si cu toate taxele 26.000 eur (modelul 2007 versiune 3.0LS) daca in spania Pickup-uri nu plateste taxa de inmatriculare.

Aici nu stiu....[/quote:1it93k3y]

Super pret. Daca vrei sa te dai cu noi citeste topicul Intilnire posesori ISUZU (cu litere mari ca purtam respect masinilor noastre) :grin:

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Re: Al meu DMax

Avans in vedere ca avea postul asta cam abandonat :P pun si eu niste poze cu masina in starea actuala,

La ultimu "upgrade" cazanul ai primit troliu 9000 Tmax Competition Series cu plasmica si niste jante noile de la FourWheeler AFN :grin:

Link spre comentariu

foarte frumoasa masina

sa o folosesti cu placere

mai ai cate ceva de facut la ea... adica ma gandesc la lada de bena, plus tot felul de artificii ce am vazut ca posesorii de pickup fac la benele lor (deh, au spatiu de joaca ), suporti de roti, de hi jackuri, de corturi, etc

nici o bara solida nu ar fi contraindicata, dar si asa cum e acum... face toti banii

:1

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

mai ai cate ceva de facut la ea... adica ma gandesc la lada de bena, plus tot felul de artificii ce am vazut ca posesorii de pickup fac la benele lor (deh, au spatiu de joaca ), suporti de roti, de hi jackuri, de corturi, etc

nici o bara solida nu ar fi contraindicata, dar si asa cum e acum... face toti banii

:1

Ai dreptate :h5 cu asta vreau sa ma apuc acum, vreau sa dau jos rollbarul ala cromat si fac o structura ca lumea pentru jucarie. :grin: apropo... cred ca am uitat ceva pt tine :P .... ai PM

Link spre comentariu

Super misto jantele negre. Ce se vede in centrul lor sunt capace sau MRL-uri manuale? fata/spate.

MRL-uri manuale pe fata (AVM de la Gepetto :grin: ) si capace pe spate.

Link spre comentariu

Ieri am schimbat scutul de protectia bare de directie original, care era indoit rau si deprins, cu unul nou de la AFN din otel zincat mult mai tare :grin:

Am muncit cam mult ca am avut nevoie de sa reface sistem de prendere ca era praf, dar acuma numai am probleme :x

Cu acesta ocazia mai am taiat aripi si overfendere ca me lovea cauciucuri putin cu jante noile.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare