ALF-DMAX Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Masinuta mea :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 foarte misto 8) cum te descurci cu cauciucurile astea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Super acaret. Cat face cu tot cu taxe? Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 foarte misto 8) cum te descurci cu cauciucurile astea? Am nevoie de MUD :twisted: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Super acaret. Cat face cu tot cu taxe? In Spania, inmatriculat si cu toate taxele 26.000 eur (modelul 2007 versiune 3.0LS) daca in spania Pickup-uri nu plateste taxa de inmatriculare. Aici nu stiu.... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Super acaret. Cat face cu tot cu taxe? In Spania, inmatriculat si cu toate taxele 26.000 eur (modelul 2007 versiune 3.0LS) daca in spania Pickup-uri nu plateste taxa de inmatriculare. Aici nu stiu....[/quote:1it93k3y] Super pret. Daca vrei sa te dai cu noi citeste topicul Intilnire posesori ISUZU (cu litere mari ca purtam respect masinilor noastre) :grin: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat August 10, 2008 Autor Partajează Postat August 10, 2008 Re: Al meu DMax Buna ! Am ajuns iarasi in Romania, si masinuta mea cu mine... :hi http://img255.imageshack.us/img255/1487/imagen024pkk2.jpg Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Al meu DMax Avans in vedere ca avea postul asta cam abandonat :P pun si eu niste poze cu masina in starea actuala, La ultimu "upgrade" cazanul ai primit troliu 9000 Tmax Competition Series cu plasmica si niste jante noile de la FourWheeler AFN :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Al meu DMax Jantele alea negre au schimbat imaginea masinii. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Al meu DMax ..........utilajul este numai bun de chinuit pe coclauri..... :h5 :h5 :h5 :bravo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Al meu DMax foarte frumoasa masina sa o folosesti cu placere mai ai cate ceva de facut la ea... adica ma gandesc la lada de bena, plus tot felul de artificii ce am vazut ca posesorii de pickup fac la benele lor (deh, au spatiu de joaca ), suporti de roti, de hi jackuri, de corturi, etc nici o bara solida nu ar fi contraindicata, dar si asa cum e acum... face toti banii :1 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Al meu DMax mai ai cate ceva de facut la ea... adica ma gandesc la lada de bena, plus tot felul de artificii ce am vazut ca posesorii de pickup fac la benele lor (deh, au spatiu de joaca ), suporti de roti, de hi jackuri, de corturi, etc nici o bara solida nu ar fi contraindicata, dar si asa cum e acum... face toti banii :1 Ai dreptate :h5 cu asta vreau sa ma apuc acum, vreau sa dau jos rollbarul ala cromat si fac o structura ca lumea pentru jucarie. :grin: apropo... cred ca am uitat ceva pt tine :P .... ai PM Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Al meu DMax Super misto jantele negre. Ce se vede in centrul lor sunt capace sau MRL-uri manuale? fata/spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Al meu DMax Super misto jantele negre. Ce se vede in centrul lor sunt capace sau MRL-uri manuale? fata/spate. MRL-uri manuale pe fata (AVM de la Gepetto :grin: ) si capace pe spate. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iunie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Al meu DMax Ieri am schimbat scutul de protectia bare de directie original, care era indoit rau si deprins, cu unul nou de la AFN din otel zincat mult mai tare :grin: Am muncit cam mult ca am avut nevoie de sa reface sistem de prendere ca era praf, dar acuma numai am probleme :x Cu acesta ocazia mai am taiat aripi si overfendere ca me lovea cauciucuri putin cu jante noile. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Al meu DMax daca tot ai scut pe toata "burta" fa o poza cu tot scutul.... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate