Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

portbagaj pt toyota surf

lyo

Postări Recomandate

Re: porbagaj pt toyota surf

Se gaseste mai greu insa...se gaseste.Traversele culiseaza pe sinele prinse de plafon si au sistem propriu de blocare.Poti comanda originale de la www.roughtrax4X4.com.

Succes ![/QP

Problema e ca a mea nu are nici o sina prinsa de plafon !

Atunci ai o problema !. Sinele sunt prinse prin suruburi iar in plafon sunt 5 gauri de fiecare parte a lui.Suruburile se fixeaza in asazise anchor nuts ,in romaneste sunt piulite captive fixate pe interiorul plafonului.

Sincer eu nu cred ca merita sa-l gauresti daca nu ai sistemul de prindere din fabrica.Incearca o solutie alternativa,dar eu nu iti pot da nici un sfat pentru ca nu am vazut o astfel de solutie.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atunci ai o problema !. Sinele sunt prinse prin suruburi iar in plafon sunt 5 gauri de fiecare parte a lui.Suruburile se fixeaza in asazise anchor nuts ,in romaneste sunt piulite captive fixate pe interiorul plafonului.

Sincer eu nu cred ca merita sa-l gauresti daca nu ai sistemul de prindere din fabrica.Incearca o solutie alternativa,dar eu nu iti pot da nici un sfat pentru ca nu am vazut o astfel de solutie.

Exact asta ma gandeam si eu ca nu prea merita gaurit.Orice gaura in timp inseamna rugina si infiltrarea apei:al mai ales in plafon....

Am deschis topicul ,poate s-a mai lovit careva de situatia asta.

Editat de Astral
Link spre comentariu

salutare .

m-am lovit si eu de aceeasi problema , am un hilux autoutilitara ln105 si aveam aceeasi problema , pana la urama am apelat la cei de la thule romania si au zis ca exista sistem de bare care se poate fixa pe cabina , fara gauri si alte cele , dar nu il au momentan pe stoc ,astept un raspuns de la ei sa vad cand vine.

nici eu nu am acea "streasina " sau cum s-o numi.

toate bune.

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

salutare .

m-am lovit si eu de aceeasi problema , am un hilux autoutilitara ln105 si aveam aceeasi problema , pana la urama am apelat la cei de la thule romania si au zis ca exista sistem de bare care se poate fixa pe cabina , fara gauri si alte cele , dar nu il au momentan pe stoc ,astept un raspuns de la ei sa vad cand vine.

toate bune.

Ok.Daca afli ceva noutati astepy sa -mi dai de veste.:

Link spre comentariu

salutare .

toate bune.

poate asa

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60424-Ranger-XLT-LIMITED&highlight=thule

Daihatsu Rocky 2.8td since '85

Mitsu Pajero 3.2did since '08

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare