lyo Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 As dori sa pun un porbagaj de pavilion pe Toyota surf.A mai facut careva aceasta operatiune ? N-am sesizat nici un sistem de prindere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: porbagaj pt toyota surf Se gaseste mai greu insa...se gaseste.Traversele culiseaza pe sinele prinse de plafon si au sistem propriu de blocare.Poti comanda originale de la www.roughtrax4X4.com. Succes ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: porbagaj pt toyota surf Se gaseste mai greu insa...se gaseste.Traversele culiseaza pe sinele prinse de plafon si au sistem propriu de blocare.Poti comanda originale de la www.roughtrax4X4.com. Succes ![/QP Problema e ca a mea nu are nici o sina prinsa de plafon ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: porbagaj pt toyota surf Se gaseste mai greu insa...se gaseste.Traversele culiseaza pe sinele prinse de plafon si au sistem propriu de blocare.Poti comanda originale de la www.roughtrax4X4.com. Succes ![/QP Problema e ca a mea nu are nici o sina prinsa de plafon ! Atunci ai o problema !. Sinele sunt prinse prin suruburi iar in plafon sunt 5 gauri de fiecare parte a lui.Suruburile se fixeaza in asazise anchor nuts ,in romaneste sunt piulite captive fixate pe interiorul plafonului. Sincer eu nu cred ca merita sa-l gauresti daca nu ai sistemul de prindere din fabrica.Incearca o solutie alternativa,dar eu nu iti pot da nici un sfat pentru ca nu am vazut o astfel de solutie. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 (editat) Re: porbagaj pt toyota surf Atunci ai o problema !. Sinele sunt prinse prin suruburi iar in plafon sunt 5 gauri de fiecare parte a lui.Suruburile se fixeaza in asazise anchor nuts ,in romaneste sunt piulite captive fixate pe interiorul plafonului. Sincer eu nu cred ca merita sa-l gauresti daca nu ai sistemul de prindere din fabrica.Incearca o solutie alternativa,dar eu nu iti pot da nici un sfat pentru ca nu am vazut o astfel de solutie. Exact asta ma gandeam si eu ca nu prea merita gaurit.Orice gaura in timp inseamna rugina si infiltrarea apei:al mai ales in plafon.... Am deschis topicul ,poate s-a mai lovit careva de situatia asta. Editat Februarie 13, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: porbagaj pt toyota surf salutare . m-am lovit si eu de aceeasi problema , am un hilux autoutilitara ln105 si aveam aceeasi problema , pana la urama am apelat la cei de la thule romania si au zis ca exista sistem de bare care se poate fixa pe cabina , fara gauri si alte cele , dar nu il au momentan pe stoc ,astept un raspuns de la ei sa vad cand vine. nici eu nu am acea "streasina " sau cum s-o numi. toate bune. nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Februarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: porbagaj pt toyota surf salutare . m-am lovit si eu de aceeasi problema , am un hilux autoutilitara ln105 si aveam aceeasi problema , pana la urama am apelat la cei de la thule romania si au zis ca exista sistem de bare care se poate fixa pe cabina , fara gauri si alte cele , dar nu il au momentan pe stoc ,astept un raspuns de la ei sa vad cand vine. nici eu nu am acea "streasina " sau cum s-o numi. toate bune. Ok.Daca afli ceva noutati astepy sa -mi dai de veste.: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fyn11 Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: porbagaj pt toyota surf salutare . m-am lovit si eu de aceeasi problema , am un hilux autoutilitara ln105 si aveam aceeasi problema , pana la urama am apelat la cei de la thule romania si au zis ca exista sistem de bare care se poate fixa pe cabina , fara gauri si alte cele , dar nu il au momentan pe stoc ,astept un raspuns de la ei sa vad cand vine. nici eu nu am acea "streasina " sau cum s-o numi. toate bune. poate asa http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60424-Ranger-XLT-LIMITED&highlight=thule Daihatsu Rocky 2.8td since '85 Mitsu Pajero 3.2did since '08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate