Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota LC J9 din 97 benzina 3.4 de vanzare in Bucuresti

trenu

Postări Recomandate

E de ceva timp pe net,... Eu tot incerc sa scap de Bmw-ul care (nu stiu de ce) l-am cumparat... ma gandesc la un schimb. Am vorbit la telefon cu cel care o vinde, am aflat ca masina nu are blocant din fabrica, ar fi 4x4 permanent (nici el nu stie exact sau nu vrea sa stie), ca ii trebuie bucsi, nu-i functioneaza vitezometrul si ca nu-i merge aerul conditionat. Pentru mine e important sa stiu ca transmisie, motor, directie, punti... is ok, restul sunt detalii pe care le trec usor cu vederea.

Stie cineva masina asta ? Ati fost careva colegi din capitala sa o vedeti? Nu vreau sa ma duc pana la Bucuresti sa aflu ca de fapt nu-mi convine sau -mai rau- sa o iau si sa aflu mai incolo ca nush ce baiuri are... Deci daca e cineva care are vreo informatie astept raspuns aici pe topicul deschis. Multumesc !

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/Capture-10.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Toyota LC J9 din 97 benzina 3.4 de vanzare in Bucuresti

am aflat ce e cu toyota. am si poze pentru cei care sunt interesati.

motorul s-ar zice ca e ok, fara scurgeri de ulei, toba putin sparta, usa de la sofer nu se aliniaza cu caroseria, se vede ca la aripi s-a indreptat...

omul e dispus si pentru schimb.

se poate inchide

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare