adu1990 Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 (editat) am un freelander 2.0 d de bmw din 2002 si nu mai stiu sa ii pun la loc cureaua de la alternator,si restu chestiilor d acolo :)),dak are cineva cumva o schita cu ,cureaua pusa sus ar fi de mare ajutor.multumesc Editat Februarie 14, 2011 de Yonutz Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Freelander 2.0 D - problema curea alternator am un freelander 2.0 d de bmw din 2002 si nu mai stiu sa ii pun la loc cureaua de la alternator,si restu chestiilor d acolo :)),dak are cineva cumva o schita cu ,cureaua pusa sus ar fi de mare ajutor.multumesc http://img11.imageshack.us/img11/6782/td4belt.png NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Freelander 2.0 D - problema curea alternator Salut, Ai grija sa ii pui intai cureau pentru compresorul de AC Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate