Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mare ATENTIE la mafie !

jantorero

Postări Recomandate

Pe data de 11/02 am fost la ploesti sa cumpar un autoturism (audi a4 2003-inmatr ro -tdi pret6900 euro si a ramas 5400 euro))gasit in mas-media locala.

Toate bune,masina brici,pret f.bun-dar lipsea timbrul RAR(stalp dreapta),asigurarea si verificarea.

-Am uitat sa va spun ca auto era de Bucuresti si persoana era o blonda belea la 25-30 ani care motiva vanzarea rapida a masini prin decesul sotului...bla,bla .

Dupa cum stiti acum la RAR se fac programari telefonice ,asa ca am sunat si am solicitat o progrmare ptr auto in cauza iar operatoarea mi-a cerut seria CIV.

Raspuns operatoare: DA aveti un OLCIT alb.....s.a.m.d.!!!

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mare ATENTIE la mafie !

Offtopic

Poate blonda chiar ti-a vandut Oltcit ...si nu ai fost atent ... Banuiesc ca masina este pe numele mortului ...si avea o copie dupa buletin ... Macar ...la seria de sasiu te-ai uitat sau ai mers pe "increderea" data de bluza deschisa a femeii prin care se vedeau sanii?

Ontopic

Se fac tot felul de combinatii ...care mai de care mai desucheate. In ciuda faptului ca s-ar putea sa pierzi banii urmare a credulitatii (un pret negociat atat de mult intotdeauna poate ascunde si alte surprize ...cu toata criza) te sfatuiesc sa mergi la Politie... Probabil ca mai exista ceva amprente in masina ...si pe baza lor s-ar putea sa gasiti infractorii sau reteaua de raufacatori care te-a inselat. Si in egala masura ...poate ca o sa gasesti un nene sarman pe care il vei face fericit ... :wink:

Si nu in ultimul rand: CAPUL SUS ...viata merge inainte! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Au fost sterse toate datele din carte si talon (profesional)si trecute cele de audi....nu am sezizat modificari s-au stersaturi...am experienta ,o mica ezitare am avut ,asta si explica verificarea.

Link spre comentariu

Da ,erau la locul lor,ulterior am aflat ca sant foarte multe exemplare furate...ma refer la foliila de secretizare,am mai aflat ca in acel oras se practica asemenea masluiri.....Deci atentie,blonde ,audi,vrajeli,etc.

Link spre comentariu

V1. As propune o sesizare la Politie...pardon cred ca sunt si ei implicati.

V2. Propun ca toti NEsmecherii sa plece din tara, sa ramana numai "descurcaretii". Sa vedem cat timp isi pot fura aceeasi caciula de la unii la altii.

La final vor veni si ei.

Link spre comentariu

Cand cumpar o masina chiar si pe numele altcuiva,doresc o copie dupa buletinul proprietarului,un buletin al vanzatorului,un Cf de la primarie...etc,asa se procedeaza,exista internet,pe rarom se poate verifica civ-ul online,plus alte site-uri de asigurari pt eventuale implicari in evenimente rutiere,o masina nu se cumpara la repezeala chiar daca ar fi stat blonda si in genunchi.Pretul ar fi trebuit sa iti ridice primul semne de intrebare plus suma foarte mare negociata.CIV-ul e clar un fals,trebuia sa mergi cu niste persoane cunoscatoare in ale actelor.

Sper sa iti recuperezi paguba si sa pui mana pe talhari.

Multa bafta.

Captiva 4x4 2.0 VCDI

Freelander 2.0 DIESEL

Logan Pickup 1.5 DCI

Link spre comentariu

Cristi, hotii in ultimul timp ...s-au specializat si perfectionat! In plasa asta putea cade orisicine, toti suntem zmei, dar fiecare si-a luat-o cel putin odata in viata ... Blonda ...poate nici macar nu era blonda ... :wink: Daca actioneaza rapid si poate a incheiat tranzactia intr-o benzinarie sau un loc unde erau camere ...poate ca mai pune mana pe ei ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ma gandesc ca ii prinde,asta doar daca nemernicii sau nemernica nu avea si acte personale false,fara un contract,copie buletin si Cf de la primarie o masina nu se poate inscrie in ziua de azi,chiar si cu mama pilelor,as ruga colegul sa imi trimita vinul masinii poate ii pot fi cumva de folos.Aceasta marca este pasiunea mea.

Captiva 4x4 2.0 VCDI

Freelander 2.0 DIESEL

Logan Pickup 1.5 DCI

Link spre comentariu

Asa se intelege....Cristi....ca am luat TEAPA ????

Discutia cu blonda sa terminat imediat ce operatoarea mi-a comunicat verdictul(era live)

Cine a vazut pe otv acum 3 ani implicarea politiei intr-un caz cu mafia din politie parchet si HOTI ( un tip fost politai"Bujor" tot in PH sa petrecut speta)

Nimic nu a rezolvat,ia luat bani,masina(un gip)si a plecat si batut(parca era din bragadiru)

Editat de jantorero
Link spre comentariu

Bine ca ai apucat sa gandesti inainte ca sangele sa se scurga de la un cap la altul :grin: Bravo tie! Oricum, e bine ca ne atragi atentia, sa fim atenti la frumoasele vaduve care ne vand gogosi bonus la masina. Poate unii din noi suntem mai hormonali si apoi ni se taie chefu'.

Samurai incepator
Link spre comentariu

talonu (certificatul de inmatriculare )l si certificatul fiscal erau tot modificate?

un prieten a luat un ML de la Bucuresti inmatriculat pe persoana juridica s-a taiat factura in Constanta cu stampila ,CUI tot ce trebuie si dupa aceea cand am mers sa ridicam actele am aflat ca prima inmatriculare era facuta cu acte false (chitanta de la taxa de poluare ,factura ,cui ,stampila,etc ) administratorul societatii nici nu stia ca masina figureaza la serviciul inmatriculari pe firma sa.actele de la serviciul inmatriculari bucuresti erau emise chiar de ei si la Constanta le-au oprit .in concluzie astfel de autoturisme nu ai cum sa le verifici cand faci vanzare cumpare.cu siguranta mai sunt si altele .de asemenea verificati certificatele fiscale care vi se par se fac in fotoshop ca am dat si de asemenea specimene .sunati la nr de tel de pe certificatul fiscal (de la primarie sau circa financiara)si cereti celor de acolo ,dupa ce le-ati dat nr de inregirare si data sa va verifice numele detinatorului ,seria de sasiu si data eliberarii certificatului .

acum ceva timp stiu ca s-au furat de la RAR mai multe folii de securizare deci mai devreme sau mai tarziu vor fi folosite .

ps .ar trebui ca nu cred ca este nici o problema sa postezi nr de inmatriculare ,asta in cazul in care cineva vrea sa scoata blonda la o cafea:grin:

Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,,

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Azi a fost dezmembrata una din numeroasele retele de HOTI care opera prin prahova-ialomita.

Sper sa fie si cei din gasca de mai sus !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare