grasuxxl Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 si cele ce au cele mai multe postari? nu ar fi fost mai bine sa se faca o rubrica separata in care sa se posteze doar fotografii de la iesiri, si aceste discutii sa fie lasate asa? noi am pus si spus destule in aceste discutii si ... deranjeaza pe cineva ce am facut acolo? sau ca suntem destul de activi? .... decat sa inchidem, mai bine faceti, cei ce sunteti responsabili, o noua rubrica doar cu fotografii de la iesiri. astfel, fiecare poate vedea doar fotografiile de la iesiri. e adevarat ca pe mine, din vrancea, nu ma intereseaza f mult discutiile celor din banat sa zicem , dar as vrea sa vad foto si viceversa. dar discutiile din vrancea ma intereseaza, precum si pe cei din banat discutiile lor ...daca cineva vrea sa ia in calcul si ideea mea... sau poate sa ma lamureasca de ce asa si nu invers.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... m-am uitat peste tot , adica la discutiile din toate regiunile, si nicaieri nu mai este blocata nici o discutie . cu ce am gresit noi, vrancea si galatiul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... Va raspund eu pentru ca deja m-am confruntat cu aceasta situatie si vreau sa ii scutesc pe moderatori de un stres un plus! Dobrogea si Oradea sunt deja la DIVERSE! Noi am avut discutii lungi pe tema aceasta si am ajuns la concluzia: O iesire noua este anuntata la "Iesiri", apoi se recomanda ca toate comentariile/pregatirile sa fie facute pe topicul fluviu sau in particular. Dupa ce iesirea se executa, se revine la topicul initial cu povesti, filme si poze ... ba chiar si comentarii! Astfel topicul de la "Iesiri" ramane curat si noi putem polua cat vrem in ograda noastra! :tk:cl Sursa :http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46309-Off-road-in-Dobrogea-Comunitatea&p=675082&viewfull=1#post675082 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... pentru a nu cauta cineva in zece sectiuni datele unei iesiri, nu ar fi mai bina sa ramana unde sunt fiecare, iar fotografiile si filmele sa fie postate intr-o rubrica ce sa cuprinda doar foto si filme? o rubrica la fiecare zona geografica. ... astfel, daca sunt grabit sau vreau doar sa ma delectez cu iesirile colegilor intru la acea sectiune si vad doar filme si foto, iar daca ma intereseaza detaliile iesirii ies de la foto si o caut unde a fost postata, fara a parasi regiunea geografica ce ma intereseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... Salut, Problema: Topicurile foarte lungi de zeci de pagini sunt greu de urmarit atat de catre membrii forumului cat si de moderatori. Complexitatea discutiile nu mai fac obiectul sectiunii unde este postat "Iesiri". Topicul de la iesiri e "cel mai vizionat" ptr ca acolo postati de mai multe luni. Solutia: Se poate tine topicul "alive" si se muta la discutii diverse si redenumi adica "Zona Vrancea - Comunitatea" sau ceva similar (adica aici sa puteti sa tineti comunicatia cu caracter general din cadrul comunitatii voastre locale). Ptr "iesiri" puteti deschide topicuri ptr fiecare iesire unde sa puneti poze si comentarii ulterioare. Vreme de o luna se creeaza un topic/link catre noua locatie ptr a nu se pierde legatura cu topicul respectiv Tot vreme de o luna topicul va beneficia de "sticky" (adica tot timpul va apare pe prima pagina la discutii diverse ptr a putea fi usor de gasit) Solutia pe termen lung: Se incearca customizarea unui buton personalizat "mesaje mele noi" unde fiecare user sa-si seteze usor ce sectiuni/topicuri vrea sa le urmareasca in functie de ceea ce doreste. Nu luati aceste schimbari drept un afront la adresa voastra. Numarul de postari zilnice (peste 1000) ne fac viata grea noua moderatorilor pe forum cat si userilor care doresc sa le parcurga. Incercam sa cristalizam informatia, sa facem forumul cat usor de parcurs in cautarea unei solutii/actiune de grup atat in sectiunile tehnice cat si in cele de iesiri/intalniri printr-o organizare cat mai buna. Aceasta discutie este valabila si ptr celelalte comunitati. Va multumesc ptr intelegere. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... Cum i-am propus si lui Forte, se poate crea un topic pentru fiecare iesire la "Iesiri la sfarsit de saptamana", dar mobilizarea, stabilirea traseului sunt bine sa fie facute in privat: la telefon, prin PM sau eventual la discutii diverse. Dupa ce iesirea are loc, e normal ca ea sa fie prezentata si dezbatuta la "Iesiri", unde se pot delecta si cei ce nu au participat. Astfel topicul ramane curat, fara ca un vizitator neavizat sa trebuiasca sa parcurga mai intai cateva pagini (uneori multe) de "vin si eu", "acum nu pot veni dar vin data viitoare", "au intervenit schimbari" si alte d'astea. Pana sa ajunga la partea buna se plictiseste. Nu? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... Mie mi se pare ca ambele opinii au o doza de adevar, dar depinde foarte mult si de contextul iesirii. 1. Daca iesirea este facuta de un grup bine conturat si inchegat, nu isi au rostul reply-uri de genul 'vin si eu', 2. Daca este facut de cineva care nu este inca afiliat la un 'club', formal sau informal si prin intermediul acestor iesiri urmareste sa si socializeze si sa cunoasca oameni noi sau pur si simplu sa gaseasca parteneri de hoinareala cind are el timp sau chef atunci anuntarea publica a participarii la o iesire are rost (din motive de imi place sau nu-mi place fata lui x deci particip/nu particip, sau vin 3 masini cu simexuri si trolii, si eu nu cred ca am ce cauta fara macar mt-uri) Dupa parerea mea solutia ar fi: sa lasam iesirile asa cum au fost pina acum (la solutia asta ne-a dus practica si multi dintre noi sunt pe forumul asta pentru ele) si sa facem o sectiune 'baza de date' cu iesirile cu adevarat memorabile din punctul de vedere al pozelor/ traseelor unde eventual sa se posteze si track-ul. Pentru mine, si cred ca mai sunt si altii la fel, iesirile asa cum sunt ele dezlinate, cu postari aiurea fac parte din motivele pentru care intru pe forumul asta. Ele sunt sarea si piperul. Postarile fara viata (niste poze) sunt din plin pe net, dar nu prezinta niciun mare interes si nimeni nu le frecventeaza, mai ales ca, sa fim seriosi, majoritatea pozelor arata niste paduri, care in general sunt la fel. Micile reply-uri si impunsaturi sunt cele care le dau viata si atrag publicul catre forum. Eu zic ca prea multa ordine e daunatoare creativitatii si spontaneitatii si daca ucidem vechiul format al sectiunii de iesiri, forumul va fi mai sarac si eventual audienta lui va avea de suferit. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... Vrancea si galatiul nu a gresit cu nimic. Cu siguranta se bloca si Gresu- Mobilizare de forte, dar sunt sigur ca zippo si-a dat seama ca acolo sunt inca niste lucruri neincheiate... M-am tot abtinut sa scriu, in ciuda faptului ca Forte ne-a cerut parerea, pt ca am vazut reactiile ambelor parti si chiar nu mai avea sens. Nu-mi place nici mie situatia, dar se pare ca asta e.. Un singur lucru vreau sa spun si zippo, te rog pune-te in locul meu: Eu personal ies in acelasi loc cu aceeasi prieteni. Prieteni datorita forumului :cl Pt mine o iesire este o refulare, o evadare dupa cateva saptamani de munca si vreau sa ma relaxez si sa ma simt bine cu prietenii. Pt mine o iesire nu inseamna doar 4x4.... inseamna un sprit, un foc de tabara, o caterinca, o socializare. Unii au incercat sa adere la acest grup si au reusit pt ca sunt baieti faini.... altii nu. Acum explicati-mi si mie cum pana mea sa-si dea seama cineva de felul nostru de a fi si de natura noastra daca nu prin acele discutii de pregatire?? Sa zicem ca cineva de pe forum vrea sa vina si eu nu il inghit de nici o culoare. Vrei sa ma trezesc cu el la intalnire si sa-mi frec acel w-e pt care m-am pregatit saptamani?? A fost cineva de ex pe topicul gresu care a vrut sa vina cu noi, dar din 3 fraze ne-am dat seama cu totii ca ne legam la cap degeaba, omul nu avea nici semnatura si nu ne-a spus nici macar ce masina are. Ne poti condamna?? Sunt de acord ca sunt prea multe aberatii si off topicuri si asta trebuie sa inceteze. Dar nici sa organizez o iesire la telefon nu mi se pare normal. Zippo, daca ma cauti prin forum iti vei da seama din ce aluat sunt facut. In plus acest mesaj contribuie mult la o eventuala parere a ta despre mine. Daca faci o iesire ma iei si pe mine??? :grin: Sau poate nu.... dar macar ti-ai format o parere: stii ca sunt betiv si fac urat la bautura, ca daram garduri si calc caini, ca V6-le se rupe la fiecare iesire si toti tre sa traga de mine din toate ravanele imposibile in care ma bag, in timp ce eu ma uit pasiv la ei si fumez un trabuc. Stii astea din Tehnica sau Vanzari diverse?? Se pare ca cu Dobrogea s-a lamurit si e ok asa. Fa-ne te rog si noua la fel la Gresu, ca tot pe acolo iesim si tot cu aceeasi manglii ca tin la ei si ii multumesc forumului ca ne-am cunoscut :h5 In plus eu nu inteleg o treaba, poate ma lamureste cineva: cine intra pe topicul nostru?? Cineva care ne cunoaste sau cineva care este interesat de zona. Pe prima categorie nu o deranjeaza organizarea si pregatirea, iar pe a 2-a categorie daca este intr-adevar interesata de zona... cam la fel. Daca esti vreun forum maniac si citesti toate iesirile e normal sa ramai cu sechele si sa nu intelegi nimic. Spuneti-mi va rog daca gresesc. Pe de alta parte a zis Forte ceva zilele trecute care mi-a dat de gandit, si anume ca din punctul lui de vedere trupele inchegate care ies ar putea si sa nu mai scrie. E o idee pertinenta si ma cam simt cu musca pe caciula... o sa vb cu manglii sa vedem ce si cum. Iesirile noastre sunt de 3 zile de obicei cu rulote si suntem destul de inchegati. CAm atat am adunat dupa 2 sapt si sper sa nu se supere nimeni pe mine pt cele de mai sus. O singura sugestie imi permit sa mai adaug: titlul unei iesiri sa fie cat mai sugestiv.... nu zapada de ianuarie sau cules de ghiocei. Acum am vazut mesajul lui yonutz... sunt perfect de acord Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... Va raspund eu pentru ca deja m-am confruntat cu aceasta situatie si vreau sa ii scutesc pe moderatori de un stres un plus! Dobrogea si Oradea sunt deja la DIVERSE! Noi am avut discutii lungi pe tema aceasta si am ajuns la concluzia: O iesire noua este anuntata la "Iesiri", apoi se recomanda ca toate comentariile/pregatirile sa fie facute pe topicul fluviu sau in particular. Dupa ce iesirea se executa, se revine la topicul initial cu povesti, filme si poze ... ba chiar si comentarii! Astfel topicul de la "Iesiri" ramane curat si noi putem polua cat vrem in ograda noastra! :tk:cl Sursa :http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46309-Off-road-in-Dobrogea-Comunitatea&p=675082&viewfull=1#post675082 Dar ce se intimpla daca unul ca mine, care nu are vreun topic fluviu, vrea sa organizeze o iesire? unde sa postam detaliie organizatorice (cine vine/ nu vine, cu ce masini, cu ce dotari, cu mincare/fara mincare, cu gratar/fara gratar). Eu fiind democrat doresc sa implic in luarea acestor decizii pe toti potentialii participanti si de aceea avem nevoi de un spatiu de postare. Rugam moderatorii sa detalieze regulile jocului, daca se doreste respectarea lor, altfel ne trezim cu 'postari de doi bani' si cu atacuri la persoana si jigniri pe masura! http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... Un singur lucru vreau sa spun si zippo, te rog pune-te in locul meu: Eu personal ies in acelasi loc cu aceeasi prieteni. Prieteni datorita forumului :cl Pt mine o iesire este o refulare, o evadare dupa cateva saptamani de munca si vreau sa ma relaxez si sa ma simt bine cu prietenii. Pt mine o iesire nu inseamna doar 4x4.... inseamna un sprit, un foc de tabara, o caterinca, o socializare. Unii au incercat sa adere la acest grup si au reusit pt ca sunt baieti faini.... altii nu. .......... Sunt de acord ca sunt prea multe aberatii si off topicuri si asta trebuie sa inceteze. Dar nici sa organizez o iesire la telefon nu mi se pare normal. Iti dau dreptate 100%. Si eu mi-am facut prieteni prin intermediul forumului si eu refulez cand sunt in teren... nu ma gandesc la nimic si imi este foarte bine! Trebuie inteles insa ca un topic telenovela, nu ajuta nimanui. Foarte multi prieteni, prezenti pe forum, mi-au marturisit ca nici macar nu mai deschid topicurile cu pricina considerandu-le obositoare si fara rost. O comunitate, de oriunde este ea din Romania, trebuie sa inteleaga ca forumul este public si nu-i reprezinta doar pe ei. Asta este. Nu inteleg de ce nu agreati ideea de a deschide topicuri pentru fiecare iesire, cu cateva postari pentru organizare (se poate intelege acest lucru) si cu multe fotografii si impresii dupa. E greu? Luati si voi la rand topicurile fluviu... o sa vedeti ca sunt pline de fel de fel de discutii fara rost, fara legatura cu intalnirea/ iesirea respectiva. Si nu in ultimul rand.... Va adresez invitatia de a ne face o vizita intr-un w.e. in primavara!! :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 (editat) Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... Aici sunt de acord cu zippo. Si eu sunt un mare consumator de iesiri la sfarsit de saptamana (atat la propriu cat si ca rubrica pe forum) si cred ca topicurile-fluviu nu ajuta. Ba mai mult decat atat si la topicurile individuale partea cea mai citita este cea cu poze si impresii ( care de obicei apare dupa 10 pagini de pregatire cu mesaje gen "Vin si eu / Ne vedem la Rompetrol?" In concluzie: 1. Initierea unei iesiri prezinta un interes pentru potentialii participanti, cel mai probabil numai pentru oameni din regiunea respectiva. 2. Pregatirea p-zisa a iesirii prezinta un interes redus, de cele mai multe ori pentru grupul restrans care si-a manifestat interesul. Ar trebui sa nu mai apara la Mesaje Noi, devine deranjant sa apara de 100 de ori cu mesaje de genul "Aduc eu carnea". Mesajele respective au relevanta pentru participanti, dar sunt total irelevante pentru restul membrilor forumului. 3. Poze si impresii - partea cea mai interesanta pentru toti cititorii. De multe ori nu mai ajungi sa vezi si partea asta pentru ca te-ai saturat sa toti citesti mesaje de la punctul 2. Eu nu am mai urmarit mult timp topicul "Offroad in Dobrogea" tocmai din aceasta cauza, vroiam sa vad poze si filme si dadeam peste discutii generale, relevante numai pentru comunitatea respectiva. Ca o concluzie, daca ar exista posibilitatea de etichetare a mesajelor in functie de interesul fiecaruia, cred ca ar fi un mare pas inainte. Fie de catre cel care pune mesajul (gen "Public/privat"), fie de catre cititor (sa bifeze numai rubricile pe care-l intereseaza) Editat Februarie 15, 2011 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... Daca reuseste vste_is sa poata sa dea de cap la butonul Mesaje noi cu preferinta fiecaruia de unde sa ii fie listate acele mesaje noi, atunci lucrurile se vor linisti...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 (editat) Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... Dar ce se intimpla daca unul ca mine, care nu are vreun topic fluviu, vrea sa organizeze o iesire? unde sa postam detaliie organizatorice (cine vine/ nu vine, cu ce masini, cu ce dotari, cu mincare/fara mincare, cu gratar/fara gratar). Eu fiind democrat doresc sa implic in luarea acestor decizii pe toti potentialii participanti si de aceea avem nevoi de un spatiu de postare. Rugam moderatorii sa detalieze regulile jocului, daca se doreste respectarea lor, altfel ne trezim cu 'postari de doi bani' si cu atacuri la persoana si jigniri pe masura! Solutia topicului fluviu a fost a lui Forte, dar e oarecum o exceptie pe care si-a dorit-o el si baietii din Dobrogea. Propunerea mea a fost ca pentru fiecare iesire in pregatire sa se discute pe un topic aflat la "Discutii diverse", acolo unde e mutat si topicul fluviu al lui Forte. Problema ta nu e o problema, George. Pana la urma nu e o schimbare, deseori existau 2 topicuri distincte ale unei iesiri, una de pregatire, alta de dupa, ambele la "Iesiri". Acum s-a propus ca iesirea in sine sa ramana curata (cu comentarii cu tot) in timp ce pregatirea a trecut la "Discutii diverse". Personal vad numai avantaje, nu se pierde sufletul iesirii daca pregatirea e altundeva. Si asa in primele postari se enumera participantii de facto. Editat Februarie 15, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: de ce se blocheaza discutiile de la iesirile cele mai vizionate.... Ok, in speranta ca ne-am mai lamurit voi purcede la inchiderea prezentului topic care oricum nu-si are locul aici. L-am lasat pana acum ca sa nu mai fiu acuzat de comunism :grin: (ce amintiri poti sa ai despre comunism la 7 ani?) (aici am fost rautacios, recunosc:grin:) Hai, va astept cu mai multe fotografii, filme si impresii si mai putina vorbarie off topic vorba unui coleg de mai sus - despre cine aduce carnea si cine aduce sarea..... Tot ce e off... urmeaza sa fie sters in momentul in care il citesc! Multumesc pentru intelegere si va doresc o seara cat mai faina!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate