Guest AndreiAB Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Buna seara si bine v-am gasit, recent am achizitionat un terrano din 2002, cu motor de 3000, si am inceput sa am mici probleme cu el. Merge ce merge bine, iar apoi in sarcina se aprinde martorul de motor in bord si nu mai trage. Pusa pe laptop ar da o eroare ceva legata de senzorul de pe vibrochen, si asta as vrea sa aflu daca stie cineva unde este pozitionat acest senzor si eventual cam la ce cost sa ma astept? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Re: Intrebare senzor vibrochen, terrano, ZD30 Buna ziua, Intai da o fuga aici la prezentare membrii si zi-ne si noua doua trei vorbe despre tine. In ceea ce priveste eroarea ...gasim timp sa te lamurim dupa aia ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
omule Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Va salut oameni buni, caut "adresa" senzorului de vibrochen pentru un Terrano II, 2,7 TDI,92 kw, 2000 an fabricatie.Poate cineva sa ma ajute. Masina sta intr-o parcare, asa ca posibilitatile sunt limitate in ceea ce priveste descoperirea lui. Orice indiciu este binevenit si multumesc anticipat pentru intelegere. "Cel mai bun mod de a dovedi cã un bãt este strâmb nu este cearta de vorbe, ci sã pui alãturi de el un bãt drept".citat din Dwight Moody Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 salut ,senzorul este montat pe carcasa ambreiajului in partea de sus sau in spatele motorului :2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 acesta este la 2.7 ,iar la 3.0 este la fulie in fata motorului si trebuie dat jos radiatorul de apa si paletii pentru a avea acces :2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts