Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebare senzor vibrochen, terrano, ZD30

Guest AndreiAB
 Share

Recommended Posts

Guest AndreiAB

Buna seara si bine v-am gasit, recent am achizitionat un terrano din 2002, cu motor de 3000, si am inceput sa am mici probleme cu el. Merge ce merge bine, iar apoi in sarcina se aprinde martorul de motor in bord si nu mai trage.

Pusa pe laptop ar da o eroare ceva legata de senzorul de pe vibrochen, si asta as vrea sa aflu daca stie cineva unde este pozitionat acest senzor si eventual cam la ce cost sa ma astept?

• 10 years later...
Va salut oameni buni, caut "adresa" senzorului de vibrochen pentru un Terrano II, 2,7 TDI,92 kw, 2000 an fabricatie.Poate cineva sa ma ajute. Masina sta intr-o parcare, asa ca posibilitatile sunt limitate in ceea ce priveste descoperirea lui. Orice indiciu este binevenit si multumesc anticipat pentru intelegere.
"Cel mai bun mod de a dovedi cã un bãt este strâmb nu este cearta de vorbe, ci sã pui alãturi de el un bãt drept".citat din Dwight Moody

• 9 months later...

salut ,senzorul este montat pe carcasa ambreiajului in partea de sus  sau in spatele motorului

cutie-viteze-nissan-terrano-terrano-2-7-td-1999-eceb2f9c801980770e-1100-615-2-85-1.webp

:2dr

acesta este la 2.7 ,iar la 3.0 este la fulie in fata motorului si trebuie dat jos radiatorul de apa si paletii pentru a avea acces

:2dr

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use