IulianMelinteanu Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 (editat) Pasiunea pentru Off-road ne leaga in iesiri ocazionale prin natura , prin a ne cunoaste mai bine , a lega noi prietenii , a socializa intre noi . Prin inermediul forumului gasca din Vrancea a legat discutii si prietenii frumoase cu foarte multi pasionati de off-road , ceea ce propun ca sistemul TELENOVELA sa aiba continuitate pe acest forum , intradevar discutiile interminabile care sa dureze ani de zile , nu sunt tocmai OK . In concluzie incepem sezonul 1 in Telenovela noastra . Actorii din sezonul pilot sunt : GrasulXXL Rechinul Lord'Eko Cabrio Doctorul Saw Iulian1900 Ciprian Cretu Atar Sclipici Dulceanu Ionel jipianu Siiiiiiii multi alti care au comentat vazut si placut (sau nu) telenovela noastra mioritica Editat Februarie 16, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 Iulian, frumos scris, cu umor... Apreciez partea asta. Dar totusi, nu-ti forta norocul.. :wink: Multumesc Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 sper ca pe viitor sa prind si eu un rol in "telenovela" asta. Si ce sa mai zic poate ne vedem la urmatoare iesire. Bine scris dn-u Iulian Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 Hai camp:grin:ionule fixeaza o data antanlirea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 Iulian, frumos scris, cu umor... Apreciez partea asta. Dar totusi, nu-ti forta norocul.. :wink: Multumesc Frate Zippo !!! Noi suntem pe aici sa ne distram ! Nu-ti lua asa in serios munca , ca nu cred ca am deranjat nimeni pe nimeni pe aici ! Ca sa nu mai avem discutii ... noi starletul Vrancenesc ( Grasulxxl , Rechinul, eu , Cabrio ... etc ) te invitam la o tura off-road prin Vrancea . Iti asiguram toate conditiile . Doar sa vii ! Atat !!!! Ce zici ? te bagi ? si ai sa vezi ca nu fortam nik ..... ne distram .... socializam .... iar forumul este Off-roadul nostru de dupa off-road .... :banana P.S. Respect pentru ceea ce faceti .... Zippo si toti moderatorii ... faceti un lucru pentru noi .... dar sunteti prea duri cu noi la faza asta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 Deja Grasuxxl a iesit cu propunerea unei plimbari mai lungi, pe un traseu complex, cand s-o mai incalzi afara...! Deci...socializam in continuare...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 Deja Grasuxxl a iesit cu propunerea unei plimbari mai lungi, pe un traseu complex, cand s-o mai incalzi afara...! Deci...socializam in continuare...! Pana atunci lista iesirilor este deschisa ! Asteptam propuneri ! Eu unu abia astept la o iesire ! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 La vara propunem o socializare in Delta...! Ion stie cam pe unde e fain...! Dar asta-i o alta discutie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otyss_68 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 (editat) Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 Iulian, frumos scris, cu umor... Apreciez partea asta. Dar totusi, nu-ti forta norocul.. :wink: Multumesc Si eu sunt moderator aici..... Editat Februarie 18, 2011 de zippo Fiecare forum cu regulile sale. Mess with the best ... die like the rest ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 si weekend-ul acesta nici o iesire mai pe aproape pe aici?? ca toot este noroi din Belsug Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 si weekend-ul acesta nici o iesire mai pe aproape pe aici?? ca toot este noroi din Belsug Duminica dimineata , ma bag la o plimbare . Vb la telefon ! Zona Dalhauti - Pietrosu. Daca se mai baga cineva , cu placere . Dificultate ridicata , cu namol , a zonei . Echipare obligatorie cu cauciucuri , evantual troliu sau lanturi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otyss_68 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 Si eu sunt moderator aici..... @zippo,chiar nu inteleg de ce ai sters mesajul meu care era cu trimitere la site-ul de vanatoare unde site-ul forum .club 4x4 ESTE PE PRIMA PAGINA CA PARTENERI? Putem purta discutie pe pm . Mess with the best ... die like the rest ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 Ok Iulian Ne auzim maine la un telefon :wink: duminica e Ok. Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Iesiri cu vranceni si prieneni vrancenilor in tinuturile vrancei ! Sezonul 1 P.S. Respect pentru ceea ce faceti .... Zippo si toti moderatorii ... faceti un lucru pentru noi .... dar sunteti prea duri cu noi la faza asta ! Nu e deloc asa, forumul acesta a avut si va continua in acelasi format de topicuri, mai putin topicurile-fluviu ! Cred ca mesajul lui Max de AICI nu a fost bine inteles.....fiecare iesire va avea topicul ei, cu data in titlu ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate