kaza Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: am cravata mea sunt pionier a fost urat afara si nu am lucrat nimic la masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badlion Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 (editat) Re: am cravata mea sunt pionier dragos, daca vrei ceva..faci topic separat la sectiunea potrivita, nu strici topicul omului ai evertisment Editat Martie 3, 2011 de soimu` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: am cravata mea sunt pionier snzorul se prinde exact in locul platinei.chiar se cunoaste,aprinderea este ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badlion Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: am cravata mea sunt pionier dragos, daca vrei ceva..faci topic separat la sectiunea potrivita, nu strici topicul omului ai evertisment am vrut sa fac topic separat in sectiunea cumparari dar nu am aceasta optiune pentru ca sunt nou pe forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 (editat) Re: am cravata mea sunt pionier as avea mare nevoie de urmatoarele piese: 2 usi oblon spate 2 oglinzi 2 semnale 2 inchizatoare capota 1 prag partea stanga 1 scaun butonul de pe volan(claxon) 1 motoras stergator pe dreapta 2 capace roata metal nu fibra de sticla Editat Martie 21, 2011 de kaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asd Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: am cravata mea sunt pionier Ai incercat la George Pantelimon ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: am cravata mea sunt pionier indragesc nespus poza cu care tu te prezinti ca user, si recunosc ca si pe mine m-a inspirat foarte mult in proiectul meu... sa-l stapinesti sanatos pe batrinul tau IMS...!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: am cravata mea sunt pionier batran deocamdata intra in operatie.multumesc!pentru asd :inca nu dar merci de idee. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: am cravata mea sunt pionier frumoasa jucaria. spor la restaurare Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: am cravata mea sunt pionier am cautat si nimik,astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asd Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 (editat) Re: am cravata mea sunt pionier as avea mare nevoie de urmatoarele piese: 2 usi oblon spate 2 oglinzi 2 semnale 2 inchizatoare capota 1 prag partea stanga 1 scaun butonul de pe volan(claxon) 1 motoras stergator pe dreapta 2 capace roata metal nu fibra de sticla Oglinzi, inchizatori capota, motoras stergator pe dreapta, capace roata metal si semnale fata rotunde si tuguiate cu sticla alba sau galbena mai apar separat pe forumuri la vanzari. Prag partea stanga, scaun, usi, oblon spate, butonul de pe volan(claxon), daca ai noroc, le poti gasi la vreunul care dezmembreaza M. Lampi spate originale pentru M-ul tau din 1971 nu am vazut de vanzare in ultimul an, dar mai sunt lampi de ELBA asemanatoare de vanzare in pravalii cu cca 50 lei pe buc. In magazii la armata nu stiu daca mai poti gasi, pentru ca sunt deja multi ani de cand se tot vand sau se arunca la Remat. Poti incerca pe la unii din Campulung, care am inteles ca mai au piese, dar trebuie sa ai pe cineva care-i cunoaste. Eu cand mi-am completat M-urile am stat cam un an pe forumuri si am gasit tot ce mi-a trebuit. M-a mai ajutat si George Pantelimon, care mi-a facut rost de piese greu de gasit. Editat Martie 27, 2011 de asd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 (editat) Re: am cravata mea sunt pionier stau in fiecare seara pe diverse forumuri ,inca mai caut ,piesele se gasesc greu sau sunt prohibitiv de scumpe.am inceput sa o desfac si se pare ca este de munca.am constatat ca si bara fata trebuie schimbata.am un milion de gauri care vreau sa le astup,gauri unde au fost montate in timp diverse,obiecte ce nu apartin locului.solicit un sfat sa acopar aceste gaurele autogen sau electric?https://picasaweb.google.com/108953019069041152225/29032011# Editat Martie 31, 2011 de kaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asd Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: am cravata mea sunt pionier stau in fiecare seara pe diverse forumuri ,inca mai caut ,piesele se gasesc greu sau sunt prohibitiv de scumpe.am inceput sa o desfac si se pare ca este de munca.am constatat ca si bara fata trebuie schimbata.am un milion de gauri care vreau sa le astup,gauri unde au fost montate in timp diverse,obiecte ce nu apartin locului.solicit un sfat sa acopar aceste gaurele autogen sau electric?https://picasaweb.google.com/lh/webUpload?uname=108953019069041152225&aid=5589447493376719521 Cred ca este o problema cu linkul. M-am consultat cu cei de la Retromobil si mi-au spus ca este permis sa astup gaurile in plus daca vreau, asa ca le-am astupat cu sudura in argon, pastrandu-le doar pe cele pentru suportii antenelor si uneltelor. IN NICIUN CAZ autogen sau electric pentru ca va rugini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: am cravata mea sunt pionier am rezolvat problema cu link-ul .argon nu am de unde .sper sa gasesc o alta metoda .merci de sfaturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Aprilie 10, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: am cravata mea sunt pionier de cateva zile am inceput usor usor sa demontez partea din fata a masinii,totodata caut cu indarjire piesele https://picasaweb.google.com/108953019069041152225/1004201104# Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate