dream_car Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 super ...o duminica perfecta ...prieteni,masini ,fete, peripetii, emotii, papa bun,padure,noroi(santuri),gheata (sparta).. :Gr ,intr-un cuvant distractie ... :banana ma bucur ca ti-a placut.sper sa mai vi si la urmatoarea. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 da ce crezi ca mai scapati de mine?... :P :lol:, stai numa sa imi refac stocu de undite ca acu :tr am vazut ce stie :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 sese are magazin de scule de pescuit.numa ca acum e inchis pt "renovare",dar cum se deschide sezonul se deschide si magazinul.....si atunci pe el calare.ca ne da la preturi bune. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 sese are magazin de scule de pescuit.numa ca acum e inchis pt "renovare",dar cum se deschide sezonul se deschide si magazinul.....si atunci pe el calare.ca ne da la preturi bune. perfect :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 superbe poze domnu' mihai si grija cu veveritzele ca ai vazut ca sunt si prin copaci :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 PT> GNOK daca vrei scule de pescuit spune-mi ce vrei sau la ce te gandesti si te ajut :twisted: astazi din pacate a trebuit sa iti spalam masina sa poata umbla domnu' mecanic pe la ea si apropo de domn mecanic ,astazi m-a intrebat ca ce tot facem de sunt asa murdare :shock: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 mia zis dragos , :), de masina ....inca nu m-am decis la undite dar o sa iesim la o :x si vedem ... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate