sharky1708 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Buna ziua Ma numesc Dorin Muntean din Deva si sunt nou posesor al unui Freelander din 2005 diesel motor de 2000cmc modelul in 3 usi. Va rog sa imi spuneti de unde sa procur o husa sau capac roata de rezerva deoarece am luat-o fara si imi este frica sa nu mi se fure roata. Astept raspunsuri Ms mult :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: husa sau capac roata rezerva Mai bine prinde roata cu antifurturi ca dai bani pe capac si ti-l fura pe ala sau si pe ala si roata....husa e cel mai simplu de luat jos, aia ti-o fura sigur...dar daca tu totusi iti doresti macar pentru aspect alege de aici http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=spare+wheel+cover NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sharky1708 Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: husa sau capac roata rezerva Merci mult Sierrafery Nu tin neaparat sa imi pun husa sau capac ar fi bine si un sistem antifurt. Dar oare cum sa il fac? Poate imi dai tu ceva sugestii Eu chiar nu am idee cum sa il fac :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: husa sau capac roata rezerva In ziua asta nu poi fi sigur de nimic, poti doar sa ingreunezi munca hotilor...antifurturi roti gasesti la orice magazin auto care se respecta, sau aici http://www.jantemasini.ro/catalog/209/antifurt_roti.html sau da un search pe google pentru "antifurturi roti" . Ceea ce mai poti face daca te pricepi sau ai un electrician bun e sa pui un microcontact pe roata de rezerva legat de circuitul contactului usii din spate astfel incat daca cineva misca roata cu mai mult de (sa zicem) 5mm sa se declanseze alarma(ca si cand cineva ar deschide usa in timp ce alarma-i armata) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sharky1708 Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: husa sau capac roata rezerva Mersi mult O sa caut la magazine auto antifurturi. Ideea cu alarma este foarte buna o sa vorbesc cu un prieten care are firma in acest domeniu alarme auto. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crivo Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: husa sau capac roata rezerva Un capac sh ptr roata rezerva de vanzare ma intereseaza si pe mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate