sacalu Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 In caz ca nu vi se pare destul de apetisant off-roadul din Neamt, poate asta va atrage mai mult sa veniti pe la noi :grin: Copiloatele sunt nerabdatoare sa va asiste de-a lungul traseului. Inscrierile sunt limitate, grabiti-va! :top http://i53.tinypic.com/29cmiyu.jpg :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Asa intelegem noi off-roadul ! :ha::ha: Pot sa vin de pe acum sau tre sa astept vara :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Asa intelegem noi off-roadul ! Ce le mai place UAZ-icul la ucrainience. Bine, hai ca vin si eu, pasaport am.:grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Asa intelegem noi off-roadul ! :f2:f2:f2:f2 Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Asa intelegem noi off-roadul ! :f2:f2:f2:f2 De cite ori trebuie sa-ti repet: Nu spune chiar totul! detaliile astea ma omoara. :uameni Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 (editat) Re: Asa intelegem noi off-roadul ! Topicul nu isi are locul aici. Editat Februarie 17, 2011 de f_zoltan redeschis in urma mutarii de la intalniri la discutii diverse Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Asa intelegem noi off-roadul ! Sacalule, nu te juca cu noi. Daca venim pana la voi si nu gasim conditiile prezentate in reclama, te manca OPC-ul! Mai ales ca initial ne-ai imbiat ca pentru o iesire de sfarsit de saptamana. Nelamurirea mea e cati ani are barbosu' din imagine si cat de ramolit poate fi. La ce gagicime e in jurul masinii zau ar fi trebuit sa inalte masina fara hi-lift. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Asa intelegem noi off-roadul ! Sacalule,pasarea mihai viteazu tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Asa intelegem noi off-roadul ! Sacalule,pasarea mihai viteazu Corect.... ce face tehnologia :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Asa intelegem noi off-roadul ! Sincer, eu as veni pe la "Chetricica", dar daca prind vre-o pitioanca d'aia ca se suie pe capota si mi-o zgarie, ii rup picioarele :ha::ha::ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate