Vizitator laur Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 (editat) Salu, sunt nou pe aici..asa ca am sa trec direct la subiect as dori sa stiu si eu ce avantaje si dezavantaje ar fi daca as monta o instalatie GPL pe un Range Rover 4.6 din '98-2000 daca e bine sau nu...pareri si recomandari despre instalatii...astept sfaturile si parerile voastre atat despre intentia mea cat si despre masina......Multumesc anticipat Editat Februarie 16, 2011 de mariusg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: sfat Inainte de toate te rog citeste regulamentul si fa-ti o prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page47 Multumesc Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Sfat montare GPL pe RR 4.6 Salut, Uite aici ceva ce te poate inspira. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48739-Instalatie-GPL-%28pro-contra%29-Suzuki-Vitara-1.6-16v&highlight=GPL bafta:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laur Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Sfat montare GPL pe RR 4.6 Am inteles in mare parerile sunt impartite dar totusi as dori daca este cineva care are o astfel de masina sau ceva in genul asta sa imi poata raspunde mai exact....Multumusc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Sfat montare GPL pe RR 4.6 Daca pui o instalatie potrivita pt motorul tau, nu prea vad dezavantaje decat ocuparea spatiului de catre rezervorul de gaz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Sfat montare GPL pe RR 4.6 Vezi site-ri din Uk au niste butelii gen stingatoare [adica alungite] si se montaza sub caroserie deci nu in portbagaj. In rest ce sa zic ca eu am o masina pe GPL si ee mai bine decat pe benzina costuri de combustibil ca la Logan .etc etc. si nu am avut niciodat problema cu ea pleaca direct pe gaz la -10C .toata problema vine daor din mentalitatea nostar ca gazul strica. etc etc imagine etc etc. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jdf Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Sfat montare GPL pe RR 4.6 Am avut pana acum o saptamana un Range Rover 4400 cc din 2003 pe care am montat gpl acum 3 ani si am facut 110000 km cu gpl. Am castigat la costuri-consum gpl-15-20l/100km iar benzina in aceleasi conditii 15-22 l ,dar exista partea proasta la alimentare ptr ca necesita mai mult timp si depinzi permanent de omul pe care trebuie sa-l chemi sa-ti puna gpl...in rest la 286 cp nu am simtit diferente de putere , ptr ca daca era nevoie de mai mult, trecea automat si secvential pe benzina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate