catalinrs4 Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 pt cine cauta asa o masina :grin: http://cgi.ebay.com.au/TWIN-TURBO-V8-GQ ... dZViewItem PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Foarte tare motorul,impresionant :shock: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Inafara de burnout dupa care ma dau in vant NU m-a impresionat cu nimic. Motorului aluia ii sta bine pe altceva...O masina de ture nu de cuplu daca intelegi ce vreau sa spun :hm I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 de ce nu?! eu zic ca e tare asa sa ai asa o masina cu asa o putere..si ma bat gandul rau de tot poate fac pe dracu in patru si cumpar masina....iam scri s deja un mail la priopretar....sa vedem ce zice... :grin: PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Dupa indoiturile pe laterala eu as zice ca a facut offroad cu ea... Eu zic ca-i tare (nu ca as vrea si eu neaparat asa un motor) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 masina nu arata chiar foarte bine,dar motorul e ceva zic eu.....mar tenta si pe mine....asa un motor 8) sa stai la semafor langa un m3 si sai dai fum cu asa un patrol :grin: PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 poti da clasa la un BMW si cu un cap tractor de minim 480cp.....dar sa fie fara vagon dupa el......aia da senzatie :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 mai am ceva tare.... :tr http://up.picr.de/762069.jpg http://up.picr.de/762072.jpg http://up.picr.de/762073.jpg http://up.picr.de/762075.jpg PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Astia din Yemen si Quatar fac liniuta pe nisip vezi cauciucurile spate de la penultima poza sunt ca cele folosite de cei din Islanda care se catara pe vulcani 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Inafara de burnout dupa care ma dau in vant NU m-a impresionat cu nimic. Motorului aluia ii sta bine pe altceva...O masina de ture nu de cuplu daca intelegi ce vreau sa spun :hm 1. Daca reusea sa dea foc la anvelopele alea pot zice ca masina are cuplu serios 2. Am condus tot felul de masini, cred o singura categorie sunt construite pt cuplu: Camioanele, ai condus vreodata un camion??? Desi au cupluri imense sunt extrem de lenese. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Camioanele, ai condus vreodata un camion??? Desi au cupluri imense sunt extrem de lenese. cu tot respectul....am lucrat pe Kraz....cuplu imens.....vit maxima 70km/h.....muta muntii din loc....zero confort..... Scania R580 ...confort maxim.....fara vagon dupa el.....sunt foarte putine turisme care-l pot depasi...asta pana la viteza de 130km/h.....la fel poate face si un Volvo FH16.....de 610 cp :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Supermisto...dar de ce drak merge pe gaz? :bleah Motor de Infiniti...macar asta nu e acuzat ca a imperecheat Nissan-ul cu Toyota. Sper ca in vara asta,daca am timp,sa-l duc si eu pe al meu spre 600CP. Si asta nu doar pt cerculete si umilirea M3-urilor,ca asta deja face. A demonstrat saracul motor ca trage pe pante nasoale mult mai bine decat diesele-le.Si asta fara reductor cuplat, diferential blocat, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Baiatul asta cu Frontera ne este cel pe care-l trageam eu la deal la Cheia? :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Nu...e altul... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Baiatul asta cu Frontera ne este cel pe care-l trageam eu la deal la Cheia? :dr2 Mihai tu ai tras de Nicu Iorga la Cheia. Cine compara asa un motor cu un diesel nu stie ce vorbeste :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Nu inteleg ce vrei sa spui... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Nu exista comparatie intre benzina si diesel,performantele benzinei sunt mult superioare!!! Acum intelegi :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 trebuie sa te contrazic tupare :grin: in ziua de azi nu mai poti face comparatie...sunt unele dieseluri care sunt mult mai superioare decat benzinarele... :tr nu mai e cea fost odata... PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Vorbim de masini de o anumita varsta... Discutia diesel vs benzina nu-si are rostul.Fiecare are avantaje si dezavantaje. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Daca vorbesti de motoarele de ultima generatie sunt de acord cu tine,daca ne referim la motoarele care s-au pus pe Patrol sa LC eu unul prefer benzinarele ca performante,daca vrei consum rezonabil iti iei diesel. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 28, 2008 Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Daca vorbesti de motoarele de ultima generatie sunt de acord cu tine :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2008 Daca vorbesti de motoarele de ultima generatie sunt de acord cu tine,daca ne referim la motoarele care s-au pus pe Patrol sa LC eu unul prefer benzinarele ca performante,daca vrei consum rezonabil iti iei diesel. exact la lucrul asta ma refeream 8) sincer si eu prefer masinile pe benzina....dar sa fie o masina sport.... :h5 PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 masina lui mihai e mai mult decat sport... demareaza,vireaza....si franeaza....ca o masina sport....gabaritul amplifica aceasta senzatie... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate