Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

v8 nissan patrol gr cu 550 cp!

catalinrs4

Postări Recomandate

Inafara de burnout dupa care ma dau in vant NU m-a impresionat cu nimic.

Motorului aluia ii sta bine pe altceva...O masina de ture nu de cuplu daca intelegi ce vreau sa spun :hm

1. Daca reusea sa dea foc la anvelopele alea pot zice ca masina are cuplu serios

2. Am condus tot felul de masini, cred o singura categorie sunt construite pt cuplu: Camioanele, ai condus vreodata un camion??? Desi au cupluri imense sunt extrem de lenese.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Camioanele, ai condus vreodata un camion??? Desi au cupluri imense sunt extrem de lenese.

cu tot respectul....am lucrat pe Kraz....cuplu imens.....vit maxima 70km/h.....muta muntii din loc....zero confort.....

Scania R580 ...confort maxim.....fara vagon dupa el.....sunt foarte putine turisme care-l pot depasi...asta pana la viteza de 130km/h.....la fel poate face si un Volvo FH16.....de 610 cp :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Supermisto...dar de ce drak merge pe gaz? :bleah

Motor de Infiniti...macar asta nu e acuzat ca a imperecheat Nissan-ul cu Toyota. Sper ca in vara asta,daca am timp,sa-l duc si eu pe al meu spre 600CP. Si asta nu doar pt cerculete si umilirea M3-urilor,ca asta deja face. A demonstrat saracul motor ca trage pe pante nasoale mult mai bine decat diesele-le.Si asta fara reductor cuplat, diferential blocat, etc...

Link spre comentariu

Baiatul asta cu Frontera ne este cel pe care-l trageam eu la deal la Cheia? :dr2

Mihai tu ai tras de Nicu Iorga la Cheia.

Cine compara asa un motor cu un diesel nu stie ce vorbeste :grin: :grin: :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Daca vorbesti de motoarele de ultima generatie sunt de acord cu tine,daca ne referim la motoarele care s-au pus pe Patrol sa LC eu unul prefer benzinarele ca performante,daca vrei consum rezonabil iti iei diesel.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Daca vorbesti de motoarele de ultima generatie sunt de acord cu tine,daca ne referim la motoarele care s-au pus pe Patrol sa LC eu unul prefer benzinarele ca performante,daca vrei consum rezonabil iti iei diesel.
exact la lucrul asta ma refeream 8) sincer si eu prefer masinile pe benzina....dar sa fie o masina sport.... :h5
PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare