Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Kit suspenie lj73

alex22_xxx

Postări Recomandate

Dupa cum puneam in topicul dedicat masinii am observat ca telescoapele mainii unt de culoare galbena....de acolo prezumtia ca masina poate avea supenion lift.Masina ete incaltata cu anvelope At pe 31,iar din pamant pana la aripa fata sunt 83cm....pe spate cred ca sunt mai multi,dar acolo am nite perne de aer in arcuri ,ceea ce fac ca masina sa stea mai ridicata.

M-ar ajuta o masuratoare de la punte pana la sasiu pe o masina cu OME sau cel putin de la una standard pt a putea face o comparatie....ori o dimeniune de amortizor ome/sau original (inchis sau extins)

multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Kit suspenie lj73

Pernele respective sunt "ajutatoare" pentru cazurile cand duci multa greutate sau duci o remorca grea. Le umflii cat trebuie ca sa nu stea masina lasata de spate.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Re: Kit suspenie lj73

Pernele respective sunt "ajutatoare" pentru cazurile cand duci multa greutate sau duci o remorca grea. Le umflii cat trebuie ca sa nu stea masina lasata de spate.

Stiu,dar din pacate trebuie sa stea umflate cu 1.5 bari minim tot timpul(ca sa nu le taie arcurile intre spire) ceea ce face ca masina sa stea ridicata de spate.

Cum eu nu o sa tractez remorci,o sa le demontez!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare