Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Motor 4G64 pentru Pajero MK II

mitsupajero44
 Share

Recommended Posts

Salut tuturor posesorilor de Pajero!

Are cineva informatii despre motorul 4G64 2.4 L4 ?

Ma intereseaza daca s-ar putea monta pe un Pajero II care a avut un motor de 3.5 SOHC , fara a schimba si cutia de viteze si partea electronica.

Mitsu Montero fabricat intre 1998 si 2005 pentru America de Sud era echipat cu asa ceva.

Am inteles ca motorul acesta, intr-o varianta mai noua, e montat si pe Hover, un SUV chinezesc care se mai gaseste si pe la noi.

Mitsubishi Pajero 2.5 TD SWB 1988

Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia!

Re: Motor 4G64 pentru Pajero MK II

Am vazut motorul si l-am si testat o perioada buna (vreaun an si umpic pana la dauna totala). Era pus pe un " Martin Motors CEO" (copia chinezeasca a X5-ului). Partea buna la el e ca era super fiabil, silentios si nervos. Partea nasoala e ca variantele pe care le-am condus, toate aveau GPL de fabrica (ceva turco-italian) care se defecta/infunda/deregla in continuu. In rest, strict legat de motor, numai de bine :grin: . Consumul urban ( GPL) era undeva pe la 13-16 % (in fct de pedala), iar extraurban, mai jos de 11 % niciodata nu a iesit, indiferent de viteza.

Per ansamblu, e un motor simplu, bun, sub stampila Mitsupishi, pus indeosebi pe masinile chinezesti (macar atat sa fie bun la ele).

In rest, nu stiu nimic daca se potriveste pe CV de 3.5

Daca vrei, lasa-mi un PM cu mail-ul tau, si iti trimit manualul de service a motorului si cel al cutiei. Acolo, printre multe alte chestii, scrie si de dimensiunile de gabarit.

OMU'e inainte de toate!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use