catalinuss Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 M am gandit sa imi schimb actuala antena ml 145 cu un wilson 1000 , ce parere aveti , merita wilsonu acel pret? tinand cont ca are boboina argintata si calitatea materialelor. Va multumesc. sau daca nu recomandati-mi o antena cu o lungime maxima de 1.70 si la pretul de maxim 400ron .Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Sfat achizitie antena CB Wilson 1000 @catalinuss tinand cont ca intreaga ta activitate pe forum este numai in sectiunea "Comunicatii radio", iar acesta este un forum dedicat off road-ului, te sfatuiesc sa te faci membru al unuia din forumurile dedicate CB-ului si vei gasi acolo toate raspunsurile la intrebarile tale. Pana atunci, nu uita ca asteptam in continuare sa treci pe la prezentarea membrilor si sa ne spui cateva cuvinte despre tine si masina ta. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Sfat achizitie antena CB Wilson 1000 In urma cu aprox 1 luna si 1/2 nu erai hotarat nici asupra ML145...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59397-Alegere-antena-cb-midland-ml145-sau-s9 Ai probat-o destul, nu corespunde sau ce ai cu ea ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinuss Postat Februarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Sfat achizitie antena CB Wilson 1000 mi am luat si ml ul . acela dar acum ma gandeam asupra unui wilson 1000 . Atar am intrat si aici pt a avea mai multe pareri si opinii:) La revedere si o saptamana placuta:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinrob Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Sfat achizitie antena CB Wilson 1000 Sunt mai multi factori care stau la baza alegerii unei antene mobile. Trebuie tinut cont si de tipul masinii, suportul antenei, locul unde poate fi montat suportul, ce dorim sa obtinem de la aceasta antena si cu cati watti o atacam. Calitatea antenei este importanta mai ales pt. receptie. Pacat sa arunci cu o caruta de watti si sa fi "surd". Wilson fac antene bune iar Wilson 5000 este superba. Daca este instalata in fata, modelul 5000 Trucker este f. bun. Daca discutan de o masina de ture sau expeditii (nu extrem) si esti si radioamator ai nevoie neaparat de ceva in genul Predator K10 Competition pt. ca poate se mai leaga si ceva DX-uri. Pt. un simplu utilizator este suficient ML145 numai sa fie originala. Wilson intra la categoria cunoscatorilor. Nissan Patrol GR, 3.0 TDI, 2004 Everything for your safety Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinuss Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie antena CB Wilson 1000 M am gandit ca wilson 1000 avand bobina de argint si materiale de calitate e mult mai bun decat un ml 145 la receptie sau altceva. Antena o voi monta pe un autoturism pe cupola si cu baza magnetica cea cu , care vine wilson 1000. Acum astept pareri sa vad daca merita diferenta de pret dintre cele doua:P Editat Februarie 22, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Sfat achizitie antena CB Wilson 1000 Categoric merita......io de-abia astept s-o pui pe cupola si sa vedem performantele !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Sfat achizitie antena CB Wilson 1000 Daca iti permiti aceasta diferenta, merita. Daca reprezinta un efort financiar, e suficient ML 145 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Sfat achizitie antena CB Wilson 1000 Daca iti permiti aceasta diferenta, merita. Daca reprezinta un efort financiar, e suficient ML 145 Lasa domne omu` in pace.......dupa Wilson sigur va gasi ceva si mai bengos si mai aflam si noutati.....de pe cupola lui ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Sfat achizitie antena CB Wilson 1000 Lasa domne omu` in pace.......dupa Wilson sigur va gasi ceva si mai bengos si mai aflam si noutati.....de pe cupola lui ! :ha: Wilson 5000....:y:y:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinuss Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Sfat achizitie antena CB Wilson 1000 wilson 5000 a fost prima intentie dar avand acea bobina imensa , m am cam linistit . pt ca e un autoturism. si m am oprit la wilson 1000 cu o dimensiune la jumatate fata de 5000. Nu pot sa zic ca e un efort financiar destul de mare , dar oricum o sa se simnta la buzunar cei 4mil.. Va multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate