flaviu Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 mai aduce cineva Simex original in Romania? ma intereseaza Simex Extreme trekker si nu gasesc apreciez orice sfat,mentionez ca nu am gasit nici pe net prin alte tari multumesc Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Simex Extreme trekker - unde gasesc ? Originale !!! Am eu 33x9.5R15 4 bucati noi si una rulata 1 weekend; le am cumparate acum 1 an cand am luat si 35-urile cu care ma dau. Eu am dat 310 euro bucata. Daca chiar vrei Simex original va trebui sa-mi faci o oferta care sa ma faca sa renunt la ele. Daca ma dau si cateva concursuri la Open anul asta oricum urmeaza sa le folosesc; pe de alta parte tocmai m-am operat la mana si stau cateva luni, plus o sa am primul copil in martie. Concluzia: pentru un pret corect ma despart de ele! GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate