Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Patrol Y60

Dogy

Postări Recomandate

Salut tuturor membrilor clubului.Sunt nou venit pe acest forum si as vrea cateva sfaturi sau informatii despre nissan Patrol Y60(1995).Luna aceasta imi cumpar o astfel de masina si as vrea sa va intreb despre body lift, suspension lift, etc.Cateva idei!?

Din ce am citit pe aici(de vreo luna tot citesc ceea ce scrieti) mi-am facut niste pareri si nu as vrea sa le fi inteles gresit.ma gandeam sa fac un body lift de 6 cm si suspensia sa o ridic cu inca 5-7 cm.Puteti sa ma ajutati si pe mine cu preturi de pe la noi?

Va multumesc tuturor pentru rabdarea cu care a-ti citit acest mersaj si sper sa nu va :hm cu prea multe intrebari.La tehnica nu sunt bun dar invat foarte repede.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bodylift max 40mm, susp lift max 50 mm. Peste aceste valori trebuie sa schimbi barile Pachrd fata/ spate si sa modifici cardanele. In plus nu poti compensa unghiul de caster al directiei si masina se va comporta pe sosea de parca ar fi beata. Nu e treaba pt 2 cm in plus. Adaugarea unui kit de avansare punte fata va face ca modificarile astea sa fie suficente pt a baga roti de 35 inch !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare