Dogy Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Salut tuturor membrilor clubului.Sunt nou venit pe acest forum si as vrea cateva sfaturi sau informatii despre nissan Patrol Y60(1995).Luna aceasta imi cumpar o astfel de masina si as vrea sa va intreb despre body lift, suspension lift, etc.Cateva idei!? Din ce am citit pe aici(de vreo luna tot citesc ceea ce scrieti) mi-am facut niste pareri si nu as vrea sa le fi inteles gresit.ma gandeam sa fac un body lift de 6 cm si suspensia sa o ridic cu inca 5-7 cm.Puteti sa ma ajutati si pe mine cu preturi de pe la noi? Va multumesc tuturor pentru rabdarea cu care a-ti citit acest mersaj si sper sa nu va :hm cu prea multe intrebari.La tehnica nu sunt bun dar invat foarte repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 bodylift max 40mm, susp lift max 50 mm. Peste aceste valori trebuie sa schimbi barile Pachrd fata/ spate si sa modifici cardanele. In plus nu poti compensa unghiul de caster al directiei si masina se va comporta pe sosea de parca ar fi beata. Nu e treaba pt 2 cm in plus. Adaugarea unui kit de avansare punte fata va face ca modificarile astea sa fie suficente pt a baga roti de 35 inch ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dogy Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Multumesc mult pentru informatii....body lift-ul il pot face cu niste bucsi facute la strung de cineva sau trebuie neaparat unele speciale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 mergi la luigi (nissan 4x4) si afli tot ce trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate