Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

20 02 2011 craiova

HARY

Postări Recomandate

Re: 20 02 2011 craiova

Salut,

Intradevar terenul a fost foarte greu, zapada si namolul moale faceau masina sa se scufunde rapid.

Promit ca nu va mai incurc, ati stat dupa mine ceva timp si imi pare rau.

Cu sigurant cu AT nu faci fata, dar pana iau anvelope adecvate poate merg cu voi sa va pozez or video sau alte actiuni pe care le pot face.

cu stima,

te asteptam stai linistit .....mergea mai bine isuzu negru decat cel gri :h5

:cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da asa este, merge mai bine cel negru, are 100kg in plus, roti mai mari si cred ca este mai echilibrat.

Problema este ca in momentul in care nu am mai putut urca masina nu vruia sa se accelereze. Fiind bagata in viteza se accelera max 1200/rpm, scoasa 1700/rpm. Problema asta o are de cand am luat-o, dar nu o mai facuse de ceva timp.

Masina a urcat constant, momentele in care a patinat au fost putine si nu mi-au luat prea mult din elan. Masina era setata pe reductor si mergeam la 2200-2400/rpm in treapta a-2-a si dintr-o data motorul a murit.

Nu incerc sa scuz masina, pt ca sunt multumit de ea(Isuzu)si completnemultumit de service si reparatii. Dar asta este Romania si meseriasi din service-uri.

Cu stima,

Link spre comentariu

Vizitator L4ur3ntziU

Salutare...Pina o sa imi iau anvelope adegvate sper poate o sa i se faca la vreunu mila de mine si ma va lua cu el in masina am sa iau aparatu foto si am sa filmez si am sa fac poze am sa stau cuminte :grin::grin::grin:...deci se anunta vreun !??:sc:pr1:pr1:pr1

Link spre comentariu

Salut,

Intradevar terenul a fost foarte greu, zapada si namolul moale faceau masina sa se scufunde rapid.

Promit ca nu va mai incurc, ati stat dupa mine ceva timp si imi pare rau.

Cu sigurant cu AT nu faci fata, dar pana iau anvelope adecvate poate merg cu voi sa va pozez or video sau alte actiuni pe care le pot face.

cu stima,

Stai linistit ca pana la urma nu era pe bani :dr1oricum nu e frumos cand sunt "betmenisme" iesire de placere nu de concurenta, parerea mea....adevarul e ca pe o vreme de genul asta fara M/S nu prea vad o masina, AT hm.

Oricum a fost o zi pana la urma marfa, Hary a "experimentat" si reusit sa puna cauciucul pe janta pacat de compresor care l-a "reparat" tot Hary cu un ciocan:ha::banana

Link spre comentariu

Stai linistit ca pana la urma nu era pe bani :dr1oricum nu e frumos cand sunt "betmenisme" iesire de placere nu de concurenta, parerea mea....adevarul e ca pe o vreme de genul asta fara M/S nu prea vad o masina, AT hm.

Oricum a fost o zi pana la urma marfa, Hary a "experimentat" si reusit sa puna cauciucul pe janta pacat de compresor care l-a "reparat" tot Hary cu un ciocan:ha::banana

lasa fratioare ca luai unul nou dela jmeker :h5....de e criza

:cl
Link spre comentariu

va invit cu cauciucurile de iarna sau AT cu noi la off=road, dar sa luati nr de telefon de la hary saumihna sa va remorcheze dupa ce prejiti ambreiaju si sa nu inaintati 1 m .... la cum ninge o sa fie superb duminica 27.02.'11

Link spre comentariu

Vizitator L4ur3ntziU

va invit cu cauciucurile de iarna sau AT cu noi la off=road, dar sa luati nr de telefon de la hary saumihna sa va remorcheze dupa ce prejiti ambreiaju si sa nu inaintati 1 m .... la cum ninge o sa fie superb duminica 27.02.'11

Duminica ma ia si pe mine cineva cu el.....???????? Eu nu am cauciucuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa merg cu masina ....i se face la vreunu mila de mineee!?????...?????iau aparatu si va filmez si va fotografiez de minuneeee....

Link spre comentariu

Salut! Pe ce traseu? Ai anvelope M/S?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare