munteanu florin Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 am fost azi la un tester si nu au putut sa se conecteze la masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 Incearca sa te conectezi pe mufa de 12 pini... aia de 16 e cam nasoala Spune care iti sunt simptomele, si ce ai incercat si nu a mers!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munteanu florin Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 am verificat sigurantele ,am scos si curatat toate mufele de pe cutie am masurat senzorul de pe pompa de injectie tps,uleiul si filtrul sunt ok si in legatura cu mufa nu e cea care e obd 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munteanu florin Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 unde se afla aceea mufa cu 12 pini de care zici( masina mea e cu volanul pe dreapta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 Vezi ca s-a mai discutat treaba cu schimbatul ultimei trepte. Deasupra pompei de injectie, pe chiulasa, ai o zona cu 3 senzori de temperatura apa. Cel mai din fata (daca nu ma insel) e pt O/D. Pune firul la masa si fa o tura, daca schimba a patra, schimbi senzorul ca inseamna ca e defect. Cauta mai bine pe forum, cred ca erau si ceva poze puse. :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munteanu florin Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 te referi la cel dinspre radiator sunt trei unul langa celalalt,cand nu-mi schimba a patra nu-mi merge nici od Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 Mufa de 12 pini e una alba in dreapta panoului de sigurante!! In stanga e mufa de 16 Masinile de dinnainte de 96 au in dotare ODB2 dar nu au protocolul de transmisie a datelor!!! Incearca ce ti-a spus Marse, ca e cea mai intalnita defectiune la cutie!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munteanu florin Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 acum am facut si proba cu firul de la senzorul acela de pe chiulasa si nici o schimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 Verifica si butonul O/D de pe maneta. E un contact electric care mai oxideaza, se mai murdareste... cine stie... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munteanu florin Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 in bord cand il apas functioneaza adica se aprinde.are vreo legatura cu turometrul. acesta cand merge cand nu merge daca dau usor in el isi revine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiby_moto Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 spuneti-mi si mie va rog care e treaba cu butonul de "over drive" de pe maneta de viteza (pajero 2.5 td cutie automata din 93) ca am observat ca nu are nici o reactie cand apas pe el (se aprinde martorul in bord). mie nu imi schimba treapta a 4 sa fie oare de la buton??? si unde duce asta ca sa pot sa-l curat. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 cu overdrive scos (bec aprins in bord) sch numai tr 1,2 si 3. In momentul cand ai OD cuplat, iti da si tr 4. Daca vrei sa verif daca functioneaza, ruleaza pe o sosea cu OD scos (bec aprins in bord) si turatie peste 3000 rpm si apoi cupleaza OD (bec stins) . Daca simti cum sch treapta inseamna ca totul e ok ! Daca nu ....... ai o problema ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 (editat) Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 in bord cand il apas functioneaza adica se aprinde.are vreo legatura cu turometrul. acesta cand merge cand nu merge daca dau usor in el isi revine are legatura cu turometrul ... este un fir care vine de la cutie si duce la turometru..acesta ii dai impulsuri elctrice catre turometru si din turometru spre cutie alte impulsuri...daca firul turometrului este intrerupt nu-ti schimba viteza a 4-a...sau varianta ca turometrul nu merge din diferite motive la fel nu-ti schimba... incearca sa-i pui un turometru de la vreun coleg..ii mai simplu ...vezi daca merge exempul asta a fost la mine la masina ps; nu vrei sa stii cati bani am platit pentru un kkt de fir Editat Februarie 24, 2011 de Vali alias Babu KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munteanu florin Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 am un coleg tot cu 2.8 care nu-i merge deloc turometrul si nu are nici o problema la cutie dar o sa incer si varianta asta si daca nu merge cred ca cu doi litri o rezolv sigur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munteanu florin Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 sti cumva care e firul(mufa ) si pe unde e pozitionata, oricum problema la mine e sigur din bord caci atunci cand il lovesc usor isi revine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiby_moto Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 va multumesc pt sfaturi, cert este ca am incercat la viteza cred ca peste 3000 de ture, am activat si dezactivat OD si nu am simtit nici o diferenta, ar putea sa fi oxidat sa nu mai faca bine atingere pe la cutie, ar putea fi cablul de la pompa de injectie de duce la cutie nu stiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 @Vali... nu era turometrul era kilometrajul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 da, ai drepate Mircea, kilometrajul nu mergea.... dar cand am mers tot nu schimba ca era de la firul respectiv de care zic. KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munteanu florin Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 am schimbat si bordul dar degeaba tot nu merge(cutia ,bordul functioneaza complet).si la fel si la mine cu od nu-mi merge cand nu schimba si a patra,cand schimba mergea si od Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiby_moto Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 spuneti-mi si mie va rog unde este adresa mai exat a service-ului din berceni pt mitsubishi si cat costa o diagnoza? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 http://www.mitsubishibucuresti.ro/images/upload/265.jpg Service Bd. Metalurgiei, nr. 70, sector 4 (spre Metro Berceni), Bucuresti Tel: 031/620.19.85/86 Fax: 021/4600743 E-mail: office@mcardistribution.ro Orar: Luni - Joi: 8:30 - 17:30 Vineri: 8:30 - 16:30 Sambata: 8:00 - 12:00 http://www.mitsubishibucuresti.ro/styles/style1/images/spacer.gif Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiby_moto Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 multumesc frumos Flash4x4. ai rezolvat problema cu chimbarea treptei 4? daca da din ce a fost la tine ca eu am incercat si cablul si O/D si senzorul de pe chiuloasa si...nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teolino4x4 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: probleme cutie automata pajero 2.8 1995 Incearca sa te conectezi pe mufa de 12 pini... aia de 16 e cam nasoala Spune care iti sunt simptomele, si ce ai incercat si nu a mers!!! Uite pb. asta o am si eu. La service au conectat mufa la computer si nu au vazut decat imobilizatorul si abs-ul, restul nimic! Ce sa-i mai fac? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate