Gil Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Salutare baieti. De ceva timp ma gandesc sa schimb becurile din farurile Samuraiului meu cu unele mai performante. Am 22000km parcursi cu masina, zgaltaiala, offroad, dar nu am patit sa mi se arda vreunul. Totusi, daca am de mers noaptea undeva, ma deranjeaza faptul ca lumina e slaba, farurile nu "bat" asa cum as vrea eu, asa ca m-am gandit sa pun pe masina: - Osram Night Breaker sau - Philips Vision Plus sau - Philips Xtreme Power Intrebarea mea este: aceste becuri rezista la fel de bine ca cele stock la zdruncinaturi? Am citit si pe alte forumuri si am observat o tendinta: becurile cu mai mult "power" se ard usor datorita zgaltaielilor. Este adevarat? Voi ce becuri folositi? Nu vreau sa pun xenon. Ma deranjeaza in trafic alte masini care au xenon chinezesc instalat si nu vreau sa fiu ca ei. Pentru baietii astia ma gandeam sa instalez un blitz pe bulbar...:grin: O alternativa ar fi proiectoarele dar cred ca mi-ar fi greu sa le tot sting/aprind la fiecare masina care vine din sens opus. Va multumesc si astept sfaturi. :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 (editat) Re: Becuri pentru Samurai Salutare baieti. De ceva timp ma gandesc sa schimb becurile din farurile Samuraiului meu cu unele mai performante. Eu la samurai am faruri cu becuri R2, cum sunt la daciile 1300. Becurile alea Philips/Osaram puternice nu exista din pacate in versiunea R2 de soclu. Exista in schimb becuri R2 cu halogen, "pentru offroad" de 90/100w dar trebuie sa modifici instalatia electrica de la faruri ca altfel o sa-i topesti sarmele. Da astea fac lumina. :grin: Nu sunt legale pe strada in UE. Sau cel putin asa scrie pe cutia lor. Editat Februarie 20, 2011 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Becuri pentru Samurai Eu am avut pe masina de strada Philips Xtreme Power. Lumina foarte puternica dar din pacate in mai putin de 10.000 km s-au ars ambele (la interval scurt unul fata de celalalt) din cauza drumului prost catre casa. Deci nu le recomand la Samurai. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Becuri pentru Samurai Scuze baieti, am uitat sa mentionez ceva important: Sam-ul meu e echipat cu H4, cred ca din fabricatie fiindca nu se vede nicio modificare facuta ulterior. @prislopan: asta am auzit si eu, din pacate se ard cam repede. Totusi poate sunt ceva becuri mai bune decat H4 stock, care nu cad asa iute dupa zgaltaiala... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 (editat) Re: Becuri pentru Samurai Nu stiu cat pot rezista pe Samurai, dar incearca cu 90% in plus lumina. Bosh. Eu tocmai ce mi-am pus ieri pe Vitara asa ceva. Editat Februarie 25, 2011 de pavel_vn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiuC Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Becuri pentru Samurai Incearca niste H4 de la Osram, fie ele Night Breaker sau nu o sa te tina fara probleme 20.000km. verifica cu atentie si oglinda farului, daca este cat de putin deteriorata afecteaza foarte mult calitatea luminii.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Becuri pentru Samurai Salut, Eu am faruri cu becul incapsulat si lumineaza foarte bine. Se gasesc pe modelele din America. Farurile mele sunt de varsta masinii si inca nu s-au ars! Poate gasesti pe undeva S.H. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Becuri pentru Samurai durata de viata a unui bec se masoara in km? :ha: Gil....nici un far in padure nu bate asa cum am vrea noi...periodic demonteaza farurile...spala oglinda interioara....cauta becuri de 60/65 W....sau calibreaza instalatia ptr cele de 100./110W....numai ca astea sunt pe langa lege personal sunt adeptul a minim 4 proiectoare....asa am avut pe Patrol....cat au fost acolo nu am avut motiv ptr schimbarea de la faza mica...la faza mare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Becuri pentru Samurai Si eu am pe Samurai tot becuri R2 , dar am luat niste flanse adaptoare din plastic de la un magazin cu piese de Dacie si asa am putut sa-mi pun Osram Nightbraker. Diferenta e destul de mare ( in bine) asa ca recomand aceste becuri cu incredere . Pana acum , in 7000 de km ( si sosea si padure ) nu am avut nici o problema . Am 3 perechi de proiectoare pe fata si 3 buc proiectoare pe spate si la toate am pus Osram. Sunt multumit de lumina data . Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koshmar Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Becuri pentru Samurai Adaptoare de la R2 la.....? Aud Umbre!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Becuri pentru Samurai Sunt niste adaptoare de plastic de la R2 la H4, pe multe forumuri se discuta despre ele. Costa foarte putin (cativa lei) si le gasesti aproape la orice magazin care vinde piese pentru Daciile vechi. Despre asta era vorba.... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koshmar Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Becuri pentru Samurai Multumesc frumos pt LUMINA :))!! Aud Umbre!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Becuri pentru Samurai Flanse din alea le gasesti la Autocenter in Pacurari . Urci la etaj si intrebi pe nenea ala de acolo. Mi se parfe ca se folosesc si la Aro ... Oricum , sunt foarte ieftine si asa poti pune orice bec doresti ( Philips , Osram ...) Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Becuri pentru Samurai Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns dar raman cu o dilema: am doua variante viabile: - becuri mai puternice care se ard repede..... (osram nightbreaker & co) - proiectoare care consuma mult si nu le pot folosi pe drumurile publice decat daca sunt foarte atent la participantii de trafic. - HID (xenon) este exclus din start, masina nu e construita pentru asa ceva. O sa merg pe a doua varianta, am sa caut o pereche de proiectoare. Va multumesc pentru sfaturi. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koshmar Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Becuri pentru Samurai Stie cineva daca exista H4 LED , preturi ,furnizori ?Ma gindesc ca de la trepidatiile permanente la Suzi se duc filamentele Multumesc Yety dar la Autocenter erau out of stock ..am gasit alaturi la magazinul cu piese pt camioane si restu:) 1,5 ron bucata Aud Umbre!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate