Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am lasat-o singura si era abatuta...as ca i-am luat un fratior mai mic :))

cristanx

Postări Recomandate

Uploaded with ImageShack.us[/img]

http://img580.imageshack.us/img580/3217/93816776.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Acu....ar fi vreo doua problemutze pe la mandretea asta de masina:

1. Se prelinge putina motorina pe langa al 2-lea injector (numarand din directia radiator-> bord). Tipul de la care am luat masina mi-a zis ca sa-i schimb duza si e ok. (Se observa ca nu mere calumea injectorul pt ca intrerupe fumul... )

2. Am vazut ca bolboroseste putin, chiar sub injectorul ala care prelinge mototina. Bolboroseste la garnitura de chiuloasa. Bine....nu mult, abia se observa. Am avut senzatia cand am mers cu ea, ca parca motorul in a 3 si treptele mai sus, pierde putere.... Cred ca asta-i cauza...

3. Ceva puncte, si vreo 2 zone (sub parbriz si semiaripi) cu rugina...dar nimic grav, iremediabil.

In rest masina e grozava, interiorul atata impecabil pentru varsta si kilometrii ei (335.000). Cum reusesc sa imi fac timp (desi putin probabil curand) o desfac toata cu Fratica si o pansam cum trebe, sa se vindece!!!! :ha:

Editat de cristanx

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Am lasat-o singura si era abatuta...as ca i-am luat un fratior mai mic :))

am sunat si eu,dar deja era vanduta(o cumparasei tu) sa o folosesti bucuros

Multumesc frumos. Da, am de gand sa pun si cate ceva pe ea, sa fie decent in teren. Dar prima data vreau sa ii rezolv micile defecte pe care el are...

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare