Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope Maxxis AT 771

barbas

Postări Recomandate

Salut. As vrea sa stiu ce pareri aveti despre aceste gume de la maxxis. Este cam tot ce am gasit pentru o Suzuki Grand Vitara din 2009. As vrea sa pun AT-uri pt ca circul mai mult de 70% din timp pe sosea. Poate are cineva sau a avut. Am si pe ATV tot maxxis si am fost foarte multumit.

http://www.maxxis.com/AutomobileLight-Truck/Light-Truck-SUV/AT-771-Bravo-Series.aspx

Astept sfaturi si pareri.:tk

I want out - to live my life and to be free !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Re: Anvelope Maxxis AT 771

Am eu pe x-trail si sunt multumit de ele. Sunt OK pe asfalt, zapada si pe forestiere fara noroaie mari. Consider ca au un raport pret/calitate foarte bun.

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Salut!

Eu am maxxis at 771 pe G,am avut si pe samurai,am si pe masinile de la firma(mazda pickup).

Per ansamblu sunt multumit de ele,mi-a placut profilul,raportul calitate-pret,pe sosea sunt ok(merg cu ele cu 140 fara probleme),nu fac zgomot,aderenta este foarte buna pe teren uscat,in noroi e mai greu,dar pt cineva care le foloseste mai mult pe sosea si iese ocazional pe la munte,pe drumuri mai rele,la un offroad mai lejer,merita.

Am vazut ca se comporta diferit si in functie de masina.Pe Samurai mi s-a parut ca au dat randament maxim,si pe mazda sunt ok,dar pe G nu sunt foarte multumit,dar si masina are 2,6t...am spart unul nou nout la prima iesire in offroad si cu aceasta ocazie am vazut ca sunt extrem de subtiri pe lateral...mi-a intrat un ciot de lemn cat degetul mare si a facut ditamai gaura...

Adica,mai pe scurt,isi fac treaba atat in teren cat si pe sosea,noi le schimbam cam la 70000km,sunt multumit de ele,pt un SUV care mai iese ocazional in teren cred ca sunt perfecte.

Editat de atar
Link spre comentariu

Deocamdata nu stiu,ca pe G le am de o luna si ceva...pe ud sunt ok,putin alunecoase,dar si masina e foarte grea si eu i cam dau cu talpa.nu am emotii cu ele,oricum.

pe samurai le-am avut si iarna,dar nu e prea relevant ca oricum nu mergea mai mult de 80.

O sa-i intreb pe baietii din firma cum sunt pe mazda pickup iarna.le folosim de ceva vreme si n-am auzit pe nimeni sa se planga.

Link spre comentariu

Deocamdata nu stiu,ca pe G le am de o luna si ceva...pe ud sunt ok,putin alunecoase,dar si masina e foarte grea si eu i cam dau cu talpa.nu am emotii cu ele,oricum.

pe samurai le-am avut si iarna,dar nu e prea relevant ca oricum nu mergea mai mult de 80.

O sa-i intreb pe baietii din firma cum sunt pe mazda pickup iarna.le folosim de ceva vreme si n-am auzit pe nimeni sa se planga.

:2dr

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

:2dr

Am testat cauciucurile si pe zapada.Cu presiunea potrivita,eu am fost multumit de ele.

Am urcat pe Transalpina inchisa prin zapada de 30-40 cm fara urme si s-au descurcat rezonabil dupa ce le-am desumflat putin,dar un cauciuc de iarna adevarat,e un cauciuc de iarna adevarat...

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Vin si eu cu o parere referitoare la Maxxis At 771.Le am de 6 luni si 6000 km pe o Grand Vitara 2005.

In general sint multumit de ele, se comporta bine pe asfalt, usor zgomotoase cind treci de 100 km/ora.La frinarea pe ud se comporta mai bine decit General Grabber AT2-pe care le-am avut pe un Jimny si de care eu am fost foarte multumit.Ca un cauciuc AT se comporta decent in mai toate situatiile, problemele apar in offroad, acolo sint limitate.Am incercat sa urc cu ele o panta cu un pic de noroi si zapada si am avut parte de o derapare laterala necontrolata pentru ca nu au gripuri laterale.Per total la un offroad usor si sosea le-as da un 6,5-7 din 10.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare