serban28 Postat Aprilie 8, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Am facut niste mici reparatii de tinichigerie si am fost nevoit sa dau overfendere-le jos care erau prinse cu suruburi in partea de jos , iar sus lipite cu un fel de silicon . Cu ce as putea sa le lipesc la loc ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Am facut niste mici reparatii de tinichigerie si am fost nevoit sa dau overfendere-le jos care erau prinse cu suruburi in partea de jos , iar sus lipite cu un fel de silicon . Cu ce as putea sa le lipesc la loc ?? Salut. Eu nu le am lipite, decat prinse in holsuburi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: o noua vitara va creste mare raspuns tot cu silicon:grin: Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Salut Serban cat a costat masina? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: o noua vitara va creste mare 2500 euro , din 1995 cu 81000 km in bord par a fii reali . Masina este de japonia si nu are rugina , dar avea usa de la soer stramba data peste cap si haionul putin stramb ca lovise cu roata de rezerva in ceva , am mai avut nevoie de arc etrier si mrl dreapta fata . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristimv Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Sa pui si tu niste poze dupa ce ai montat si SL-ul. Vreau sa montez si eu un sl de 3" si un bl de 3" si sunt curios cum va arata. Multumesc. Life is short. Don't blink, you might miss something :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Aprilie 25, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: o noua vitara va creste mare salut , in poze are deja montat SL 5 cm si BL 3 cm . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan013ro Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: o noua vitara va creste mare salut , in poze are deja montat SL 5 cm si BL 3 cm . adica 3,2 fata si 4,5 spate? la SL ma refer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Mai 15, 2011 Autor Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: o noua vitara va creste mare azi , am incercat sa trec un sant mai abrupt , botul s-a oprit in mal si a trebuit sa dau cu spatele din pacate era cam abrupt si alunecos si a cedat diferentialul fata . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Nasol moment. Incearca sa cauti un diferential de XL-7 de otel. Sau inlocuirea cu diferential de samurai. Eu asa am avut pe vitara mea si Niciodata n am avut probleme. Doar inainte sa o vand am reusit sa rup suportul diferentialului, care a cazut pur si simplu pe scut si am reusit sa ies la asfalt asa cu el, prins in planetare si cardan. Nici o alta improvizitatie sau balarie inventata de stiu eu ce hapciupalitic nu o sa ajute. Corpul este din aluminiu si cedeaza, intarirea diferentialului fata intr-un loc nu face altceva decat sa mute punctul slab in alta parte. Ii sfatuiesc pe toti sa caute solutii si pe site-ri straine, dupa cum se stie in state se afla cel mai mare numar de vitare vandute iar baietii au experienta majora. Din pacate prea rar o sa gasiti pareri competente in romania. Personal nu am vb niciodata cu baietii de la Suzuki Dojo dar am auzit numai cuvinte de lauda, asa ca adresati-va si lor, in comparatie cu alti asa-zisi "doctori in vitara":ha::ha: http://www.zukioffroad.com/Tech_Library/sidekick_front_axle_housing.htm http://www.zukioffroad.com/Tech_Library/sidekick_front_axle_housing.htm 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Sa pui si tu niste poze dupa ce ai montat si SL-ul. Vreau sa montez si eu un sl de 3" si un bl de 3" si sunt curios cum va arata. Multumesc. nu prea sunt pe aici vitare inaltate cu atatia inci. sunt prea multe modificari de facut. daca te refereai la centimetri atunci mai vii de acasa. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Are dreptate Ancuta Laurentiu. Un body si un suspension cu un total de 6'' - 15cm necesita modificari foarte serioase. de la coborarea diferentialului, pana la modificarea coloanei de directie cu una culisanta. Imi aduc aminte ca am abut la un moment dat un client care dorea neaparat body de 6.5. A trebuit sa ii aducem furtune noi de frana (Stahlflex) din germania, de motocicleta, ca sa nu mai vb de modificarile la coloana de directie care avea senzorul de soc pt airbag pe ea, omul nedorind nici in ruptul capului sa renunte la bag. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: o noua vitara va creste mare astazi am achizitionat o carcasa de diferential de grand vitara din 2002 cu motor 2000 diesel carcasa este din fonta si mult mai solida fata de cea de vitara , singurele diferente sunt la numarul de suruburi ale tampoanelor +1 la un tampon si - 1 surub la altul , maine o sa revin cu poze si impresii de la montajul pe masina . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Bun baiat. Este singura solutie sa nu mai rupi diferentialul! Incac odata felicitari ca nu te ai pretat la improvizatii. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristimv Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Are dreptate Ancuta Laurentiu. Un body si un suspension cu un total de 6'' - 15cm necesita modificari foarte serioase. de la coborarea diferentialului, pana la modificarea coloanei de directie cu una culisanta. Imi aduc aminte ca am abut la un moment dat un client care dorea neaparat body de 6.5. A trebuit sa ii aducem furtune noi de frana (Stahlflex) din germania, de motocicleta, ca sa nu mai vb de modificarile la coloana de directie care avea senzorul de soc pt airbag pe ea, omul nedorind nici in ruptul capului sa renunte la bag. vorbeam de kiturile de la calmini....in urma discutiei cu baietii de la dojo motorsport, am renuntat la bl....prea multe modificari de facut...furtune frana, coloana directie, schimbator viteze, furtun rezervor, etc....am ramas deocamdata sa montam doar sl-ul de 3"...in 2-3 saptamani ar trebui sa soseasca din state...ulterior iau in calcul si niste bfg-uri pe 31' in locul celor pe 215 Life is short. Don't blink, you might miss something :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: o noua vitara va creste mare O sa fiu scurt ca sa nu iau cartonas galben pt off topic :grin: 3 inch nu ajung pentru '31, iti mai trebuie cel putin 3 cm ca sa nu frece. Poti pune un BL micut, iar furtunele de frana nu trebuie modificate(bl 2), dar daca vrei neaparat, atunci pune furtune Stahlflex, sunt mortale. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 (editat) Re: o noua vitara va creste mare diferentele intre cele 2 carcase de diferential Editat Mai 19, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 (editat) Re: o noua vitara va creste mare Iata ca a venit si vremea ca vitara sa primeasca troliu , este un winch de 9500 , placa de troliu este facuta de mine din tabla de 4 si destul de ramforsata , este prinsa de sasiu cu suruburi . Cutia cu relee a fost montat langa baterie ca sa nu fie expusa la apa . Cat de curand voi confectiona si bara fata . Editat Octombrie 4, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Un aspect de care destul de multi nu tin seama - sub capota e (cam ) prea cald , si asta nu face decit sa ajute releele de la troliu sa se incalzeasca (mai) repede ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Am reusit sa termin bara fata si sa ii montez proiectoarele . Bara este facuta din tabla de 3 mm , proiectoarele sunt unele din targ achizitionate cu 100 ron . Proiectoarele au fost montate pe un releu separat de lumini . Am montat si buton separat pentru troliu in masina . Am observat ca dupa montarea troliului si a barii masina s-a lasat cam 1.5 cm de bot . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: o noua vitara va creste mare E si normal sa se lase botul, doar ai 50 de kg extra. Imi place cum a iesit bara, tu ai facut-o? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: o noua vitara va creste mare Bara este facuta de mine si sudata de o cunpostinta , sunt foarte multumit de cum a iesit si pretul materialelor nu a depasit 200 ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciupitu Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: o noua vitara va creste mare salut, cumva ai aflat de unde vine becul ala verde din stanga - acolo unde ai pus tu butonul de proiectoare? Am si eu unul si se tot aprinde din cand in cand, fara sa imi dau seama de ce :) multumesc Vitara SWB '94 8v metaltop, cutie automata 3v si AC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: o noua vitara va creste mare se aprinde cand pui avarile sau daca conectezi remorca si semnalizezi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: o noua vitara va creste mare salut, cumva ai aflat de unde vine becul ala verde din stanga - acolo unde ai pus tu butonul de proiectoare? Am si eu unul si se tot aprinde din cand in cand, fara sa imi dau seama de ce :) multumesc este avertizor pt remorca ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate