Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discutii Off-topic!

ADP246

Postări Recomandate

Ma gandeam,daca nu ar fi bine sa avem pe forum si un sector in care putem discuta liber,oricat si despre orice,asa cum am vazut si pe alte forumuri;

Acest fapt vine si in evitarea creerii de off-topicuri pe alte thread-uri in care uneori mai exageram!

Daca exista deja un topic asemanator,rog moderatorii sa ia atitudine;

Multumesc!

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Discutii Off-topic!

Doar ca acest thread ar fi trebuit deschis la discutii diverse, si mai e si alta probl, ca se cam umple spatiul cu diferite tampenii importante pentru unii si mai putin pentru altii, ce pot fi practicate si prin alte metode (mail, mess, chat...)

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Doar ca acest thread ar fi trebuit deschis la discutii diverse, si mai e si alta probl, ca se cam umple spatiul cu diferite tampenii importante pentru unii si mai putin pentru altii, ce pot fi practicate si prin alte metode (mail, mess, chat...)

S-auzim de bine

Da,ai dreptate,poate nu l-am pus unde trebuie,dar cred ca se poate aranja faza asta;

in ceea ce priveste discutiile tip 'chat',nu este invitat nimeni sa isi dea 'concursul':ha:,propun chiar sa nu fie contorizate discutiile de aici,pt a nu face 'record' la postari;

oricum sunt discutii care ar putea fi duse si aici;idei,sfaturi,etc;

oricum,este doar o idee ;)

Ms!

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

subiectele de pe acest forum sunt strict legate de sintagma "Club 4x4".Daca te uiti atent pe pagina principala o sa vezi structura si multitudinea sectiunilor.Acest lucru a fost facut intocmai ca sa fie acoperit cat mai larg posibil orice subiect legat de 4x4.Nu cred ca bine venita o sectiune pe care sa se discute despre femei si retete ata timp cat spatiul utilizat de acest forum costa bani.....:wink:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Atunci se poate inchide,sau sterge ;)

A fost doar o propunere;uneori trebuie sa intrebi ceva rapid,si pana cauti sectiunea respectiva dureaza;ma gandeam si la 'scurtatura'nicidecum la retete culinare,dar daca nu sunteti de accord,asta este;:grin:

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare