alex22_xxx Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Intrucat de ceva timp cochetez cu ideea de a-mi achizitiona o statie si o antena,iar pe masura ce caut mai mult detalii si pareri,cu atat sunt mai nehotarat in alegerea modelului va cer parerea dvs cu privire la acest aspect. Ce sa fie? Precizez ca bugetul alocat este de +- 200 euro. Daca ma poate sfatuii cineva sau vinde ,astept cu interes ofertele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Achizitie cb + antena => buget aprox. 200 euro Statie AVANTI-20 W -590 ron Antena Sirio - 1 megawatt - 180 ron Din Constanta receptionez taxare Fetesti-75 km Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Achizitie cb + antena => buget aprox. 200 euro deci......... asta e recomandare ? sau le ai de vanzare? Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Achizitie cb + antena => buget aprox. 200 euro Statie albrecht 6890 fata detasabila 700ron. Antena Sirio 5000 performer 300. Astea le am eu puse pe masina de servici si sunt foarte multumit, bate intre 15-25 km fara probleme, au fost zone unde am receptionat si de la aprox. 50 km dar el ma intelegea mai greu. P.S. fara amplificatoare. Eu sunt multumit deci recomand. Respect Raul. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Achizitie cb + antena => buget aprox. 200 euro Le am pe masina .Am dat un exemplu de investitie-"max. 200 euro"-si de rezultate obtinute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate