Brutaru Cristian Ionut Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 salut vreau sa stiu cum se leaga un troliu la baterie , trebuie un heblu pe cablu de + (rosu) sau un antrerupator ? astept sfaturi!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: legaturi electrica la troliu! nu, in general nu trebuie, dar daca iti este teama ca cineva sa nu se joace cu troliul tau in fata blocului poti pune un intrerupator sub capota dar mai degraba pe unul din firele de la releele de comanda sau si mai bine muti cutia cu relee in compartimentul motor si telecomanda o tragi pana in masina. Bafta la montaj:wink: Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: legaturi electrica la troliu! Salut, si eu am avut o problema identica, asta e topicul. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50530-T-max-11.000-Schema-montaj%28-help-%29 Sper sa te ajute, Bafta:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate