sergiu Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Vreau sa schimb la masina proaspat achizitionata arcurile si amortizoarele, dar as vrea sa fie un lift kit. De ex. daca iau amortizoarele +50mm, flanse 30mm si cauciucuri 245/70/16 modific stabilitatea masinii, centrul de greutate, loveste in aripi, etc. trebuie sa mai modific ceva? Am vazut ca pe net se vand seturi de amortizoare si arcuri +50 mm dar fara sa contina in set si tiranti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 (editat) Re: Amortizoare & Arcuri & Flanse Discovery I Eu am luat de la Britpart ( galbene ).Unii spun ca cele albastre de la Bearmach sunt mai bune ca nu s-ar lasa in timp. Iti poti pune flanse insa studiaza posturile referitoare la anvelope - tyre fitment guide - pe mine m-a ajutat f mult si ceea ce au scris alti forumisti experientati si tabelul respectiv incat sa pot pune pe masina BFG MT KM2 31/10,5/15 .Conform tabelului despre care am vb am taiat putin din aripile spate ale masinii. Acum caut o solutie mai ieftine pt overfendere.Cand este ud pe jus e dezastru pe partile laterale, nu mai zic de noroi. Editat Februarie 26, 2011 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate