Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Amortizoare & Arcuri & Flanse Discovery I

sergiu

Postări Recomandate

Vreau sa schimb la masina proaspat achizitionata arcurile si amortizoarele, dar as vrea sa fie un lift kit. De ex. daca iau amortizoarele +50mm, flanse 30mm si cauciucuri 245/70/16 modific stabilitatea masinii, centrul de greutate, loveste in aripi, etc. trebuie sa mai modific ceva? Am vazut ca pe net se vand seturi de amortizoare si arcuri +50 mm dar fara sa contina in set si tiranti.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Amortizoare & Arcuri & Flanse Discovery I

Eu am luat de la Britpart ( galbene ).Unii spun ca cele albastre de la Bearmach sunt mai bune ca nu s-ar lasa in timp. Iti poti pune flanse insa studiaza posturile referitoare la anvelope - tyre fitment guide - pe mine m-a ajutat f mult si ceea ce au scris alti forumisti experientati si tabelul respectiv incat sa pot pune pe masina BFG MT KM2 31/10,5/15 .Conform tabelului despre care am vb am taiat putin din aripile spate ale masinii. Acum caut o solutie mai ieftine pt overfendere.Cand este ud pe jus e dezastru pe partile laterale, nu mai zic de noroi.

Editat de thx

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare